Ne güzel eğleniyorsunuz işte. Seneryoyu yazın, oynayın ve yönetin. Ben de burada sayeniz de eğleniyorum.Ben orda söylediğimin aynısını burayada yazayım.
“Ne darbesi la ben karşıyım darbeye “![]()
Ne güzel eğleniyorsunuz işte. Seneryoyu yazın, oynayın ve yönetin. Ben de burada sayeniz de eğleniyorum.Ben orda söylediğimin aynısını burayada yazayım.
“Ne darbesi la ben karşıyım darbeye “![]()
Onu bilmem ama iyi kiraz toplarPargalı biliyor mu arabanın şanzumanı ne tarafa yanlışlıkla defransiyel açma
Büyük günah aldın bak. Yaz özelden kadirle olan konuşmalarımızında hepsini atayım hanımefediNe güzel eğleniyorsunuz işte. Seneryoyu yazın, oynayın ve yönetin. Ben de burada sayeniz de eğleniyorum.
Banane sizin yazismalarinizdan bana 6 aydır ne yazismalar geldi. Kim biliyor kimse. Beni oyun ilgilendiriyor sadece Ahmet'in Mehmet'e ya da Ayşe'nin Veliye ne yazdığı değil. Kaosla besleniyorsunuz kaos yaratamayinca yazışmalar diyorsunuz. Yerine göre tiyatro çevirmek için her şekilde her şey yazilabilir. Öyle değil mi? Sonra da delilmis gibi ortalığa atılır bu yazışmalar. Geçim bunları efendiler. Oyunu oyun gibi oynayın. Darbe mı yapılacak yapın. Yapın öyle görelim. Yapılmayacak da lafını edipte insanları germeyin boş yere. Sonra da vay efendim banlandik. Elbette banlanirsiniz. Hemen hemen %75'i başkanlarımızin ya küfür hakarete başlıyor ya da şikayet ediyor. 1 dönem kolluk görevi yaptım. O kadar saçma muhabbetler sen sikayetler geldi ki kahkahalarla güldüm. Neyse konuyu biraz dağıttım farkındayım. Doğru düzgün etik oynayın şu oyunu. Muhalef yapacaksaniz da etik yapın. İnsanların arkasından konuşarak veya tiyatro oynayıp yapmayın. Bu da benden nasihat olsun herkeseBüyük günah aldın bak. Yaz özelden kadirle olan konuşmalarımızında hepsini atayım hanımefedi
Yazdıklarının hepsini okudum fakat hiç birini üzerime alınmadım. Büyük ihtimal siz olayı tam anlamadınız ama dediğiniz gibi olsunBanane sizin yazismalarinizdan bana 6 aydır ne yazismalar geldi. Kim biliyor kimse. Beni oyun ilgilendiriyor sadece Ahmet'in Mehmet'e ya da Ayşe'nin Veliye ne yazdığı değil. Kaosla besleniyorsunuz kaos yaratamayinca yazışmalar diyorsunuz. Yerine göre tiyatro çevirmek için her şekilde her şey yazilabilir. Öyle değil mi? Sonra da delilmis gibi ortalığa atılır bu yazışmalar. Geçim bunları efendiler. Oyunu oyun gibi oynayın. Darbe mı yapılacak yapın. Yapın öyle görelim. Yapılmayacak da lafını edipte insanları germeyin boş yere. Sonra da vay efendim banlandik. Elbette banlanirsiniz. Hemen hemen %75'i başkanlarımızin ya küfür hakarete başlıyor ya da şikayet ediyor. 1 dönem kolluk görevi yaptım. O kadar saçma muhabbetler sen sikayetler geldi ki kahkahalarla güldüm. Neyse konuyu biraz dağıttım farkındayım. Doğru düzgün etik oynayın şu oyunu. Muhalef yapacaksaniz da etik yapın. İnsanların arkasından konuşarak veya tiyatro oynayıp yapmayın. Bu da benden nasihat olsun herkese
Ben mi anlamadım. Ben olayın orta göbeğin de oturuyorum şuan. Neyi anlamadım. Bence sen yazdıklarımı algilayamadinYazdıklarının hepsini okudum fakat hiç birini üzerime alınmadım. Büyük ihtimal siz olayı tam anlamadınız ama dediğiniz gibi olsun
Peki yazdığın mesajın ben neresindeyim pardonBen mi anlamadım. Ben olayın orta göbeğin de oturuyorum şuan. Neyi anlamadım. Bence sen yazdıklarımı algilayamadin
İstersen bir daha oku diyeceğim de dur ben açıklayım okusan da yine anlamayacaksin bu belli oldu. Kadir Başkanla yazışmaları aticam dediniz ya hani ben de ilk 4 5 cumlemde bununla ilgili yorum yaptım ya hani işte tamda oradasiniz. Artık yine anlamazsaniz ben ne diyeyim dahaPeki yazdığın mesajın ben neresindeyim pardon
Peki ortagöbek de sin kitabın tam ortasında konuş bakalım ne anladınBen mi anlamadım. Ben olayın orta göbeğin de oturuyorum şuan. Neyi anlamadım. Bence sen yazdıklarımı algilayamadin
Onu neye istinaden söylediğimi açıklayayım. Hani dedin ya bırakın bu tiyatroyu aranızda anlaşıyorsunuz imasında bulundun ya ona sebep söyledim. Yani sandığınız gibi bi tiyatro yok. O darbe isteyen taraf ben istemeyen taraf. Tiyatroluk bi durumda yok yaniİstersen bir daha oku diyeceğim de dur ben açıklayım okusan da yine anlamayacaksin bu belli oldu. Kadir Başkanla yazışmaları aticam dediniz ya hani ben de ilk 4 5 cumlemde bununla ilgili yorum yaptım ya hani işte tamda oradasiniz. Artık yine anlamazsaniz ben ne diyeyim daha
Gene anlamışsınOnu neye istinaden söylediğimi açıklayayım. Hani dedin ya bırakın bu tiyatroyu aranızda anlaşıyorsunuz imasında bulundun ya ona sebep söyledim. Yani sandığınız gibi bi tiyatro yok. O darbe isteyen taraf ben istemeyen taraf. Tiyatroluk bi durumda yok yani
Abla tamam saygılar senin dediğin gibi haklısınGene anlamışsın
O ablası karıştırma ikisiniKulak burun boğaz hepsinden anlar evelallah
Varmı da istiyorsunuz. Yokk yokk. Parasızlıktan darbeyi durdurdum. Herkes burada darbeye hayır diyor, ama özelden şu kadar taş verirsen destekleriz diyor. Bütçem yetmedi.Kadir bey az demiş ben en az 50 k isterdim
O ablası karıştırma ikisini
Hahahahhaha itirafın da böylesini beklemiyordum.Varmı da istiyorsunuz. Yokk yokk. Parasızlıktan darbeyi durdurdum. Herkes burada darbeye hayır diyor, ama özelden şu kadar taş verirsen destekleriz diyor. Bütçem yetmedi.
Üzüldüm hemen 50 k atıyorum dayımaVarmı da istiyorsunuz. Yokk yokk. Parasızlıktan darbeyi durdurdum. Herkes burada darbeye hayır diyor, ama özelden şu kadar taş verirsen destekleriz diyor. Bütçem yetmedi.
Aramız da para toplayalim sizeVarmı da istiyorsunuz. Yokk yokk. Parasızlıktan darbeyi durdurdum. Herkes burada darbeye hayır diyor, ama özelden şu kadar taş verirsen destekleriz diyor. Bütçem yetmedi.
Bak yine beni alıntılamışlarHahahahhaha itirafın da böylesini beklemiyordum.
Varmı da istiyorsunuz. Yokk yokk. Parasızlıktan darbeyi durdurdum. Herkes burada darbeye hayır diyor, ama özelden şu kadar taş verirsen destekleriz diyor. Bütçem yetmedi.
Allah razı olsun.Ekli dosyayı görüntüle 22576
Sadakanın gizlisi makbuldür ama senin için artık gizli yapmıyorum kıymetimi bil hahhahahahahhaha( herkesi @Kadir A. ' na sadaka vermesine davet ediyorum gariban sevindirmek iyidir)