Hayırlı Bayramlar
Bize Gelen Bir Rica Oldu Bizde Tamam Dedik Atılan Mesajlar Osman Demeden Önce Atılan Mesajlardır İnsanların Adamlığını Sorgulamakta Kimseye Kalmaz İyi Oyunlar.Uyarı gelmemiş herhalde neyse ben osmana söz verdim ondan da sözünü aldım gerisi sizin adamlığıniza kalmış birsey
Saatlere bakılınca hersey ortada canım ben oyuna giriyorum dalga geçer gibi konuşuyorsunuzBize Gelen Bir Rica Oldu Bizde Tamam Dedik Atılan Mesajlar Osman Demeden Önce Atılan Mesajlardır İnsanların Adamlığını Sorgulamakta Kimseye Kalmaz İyi Oyunlar.
Dediğimiz gibi olay Osman Abi demeden önce oldu. İnanmak size kalmış.Saatlere bakılınca hersey ortada canım ben oyuna giriyorum dalga geçer gibi konuşuyorsunuz
Uyarı gelmemiş herhalde neyse ben osmana söz verdim ondan da sözünü aldım gerisi sizin adamlığıniza kalmış birsey
Olayi uzatmak istemiyorum ama 14.01de bana ben bizimkilerle konuştum denildi 14.07 de oyuna giriyorum genelde hala aynı muhabbeti yapıyorsunuzDediğimiz gibi olay Osman Abi demeden önce oldu. İnanmak size kalmış.
Bize uyarı gelmeden önce yapılan konuşmaydı konuyu kapatın denildi kapattık.Olayi uzatmak istemiyorum ama 14.01de bana ben bizimkilerle konuştum denildi 14.07 de oyuna giriyorum genelde hala aynı muhabbeti yapıyorsunuz
Biz sohbete 13.52 de başladık ondan sonra zaten Osman Abi durdurdu konuyu kapattıkOlayi uzatmak istemiyorum ama 14.01de bana ben bizimkilerle konuştum denildi 14.07 de oyuna giriyorum genelde hala aynı muhabbeti yapıyorsunuz
Bir işin yok ama yinede sen bilirsin canımNeyse laf anlatamayacağım galiba size iyi günler sizden daha önemli işlerim var
Seni kahveye bekliyorumSizi sakin olmaya davet ediyorum arkadaşlar tartışmaya gerek yok.
erenime selam söyleSaatlere bakılınca hersey ortada canım ben oyuna giriyorum dalga geçer gibi konuşuyorsunuz
konum at 5 dakikaya ordayım ☕️Seni kahveye bekliyorum
Haklı olduğunuzu bilsek anlarızNeyse laf anlatamayacağım galiba size iyi günler sizden daha önemli işlerim var