E
Emirhan'
Ziyaretçi
Cenazem var kardeşim yakın bir arkadaşım vefat etti senden önemli bana işsiz diyorsun ama bakıyorum da hiç eksik olmuyorsun tartışmadaBir işin yok ama yinede sen bilirsin canım
Cenazem var kardeşim yakın bir arkadaşım vefat etti senden önemli bana işsiz diyorsun ama bakıyorum da hiç eksik olmuyorsun tartışmadaBir işin yok ama yinede sen bilirsin canım
Sende kahveye gel canımHaklı olduğunuzu bilsek anlarız
Liya olayla alakan yok lütfen susKarın ağrınız ne bilmiyorum herkese sataşıyorsunuz ama kendi kazdığınız kuyuya düşüceksiniz haberiniz olsun bu gidişle
Allah rahmet eylesin cenaze üzerinden tartışma yapmayacağımızı herkes bilirCenazem var kardeşim yakın bir arkadaşım vefat etti senden önemli bana işsiz diyorsun ama bakıyorum da hiç eksik olmuyorsun tartışmada
Başın sağ olsun Allah rahmet eylesin sabır versin inşallahLiya olayla alakan yok lütfen sus
Başın Sağolsun Allah Rahmet Eylesin Yapabileceğimiz Bir Şey Varsa Söyleyebilirsin 🫡Cenazem var kardeşim yakın bir arkadaşım vefat etti senden önemli bana işsiz diyorsun ama bakıyorum da hiç eksik olmuyorsun tartışmada
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesinCenazem var kardeşim yakın bir arkadaşım vefat etti senden önemli bana işsiz diyorsun ama bakıyorum da hiç eksik olmuyorsun tartışmada
Allah rahmet eylesin basın sağolsun kardeşimCenazem var kardeşim yakın bir arkadaşım vefat etti senden önemli bana işsiz diyorsun ama bakıyorum da hiç eksik olmuyorsun tartışmada
Aleykümselamerenime selam söyle
nerdesin özlettin yavAleykümselam
Ben hep buralardayım alikeremcim sen ortada yoksunnerdesin özlettin yav
-2 yiz canım geç geliyorBen hep buralardayım alikeremcim sen ortada yoksun