Kısır lazımÇok gerginsin papatya çayı?
Kısır lazımÇok gerginsin papatya çayı?
Eğrelti otu dedi, acaba oda mi sakinlestiriyor.Çok gerginsin papatya çayı?
haskamdkjqkdjadmamkdna güldürme dur 2 dk ciddi olmam lazımŞakak kemiğinden girmiş levye görüyorum hocam
Soda da lazimKısır lazım
Sen kimsin yeni unlenmeye calisan bir arkadasmi a aa dogru yerdesin.olur ben yokken devam et.Çok gerginsin papatya çayı?
Evet evet o yeni ünlenmeye calisiyor, birde ergen bu arada sjsjssjSen kimsin yeni unlenmeye calisan bir arkadasmi a aa dogru yerdesin.olur ben yokken devam et.
Oyun bu ya ne ciddisi eğlenmek için oyna. Bak Kadire strateji oyunu falan olsa oynayamaz burda gayet mutlu neden çünkü eğlence platformu ondan sal gitsin sjsjskhaskamdkjqkdjadmamkdna güldürme dur 2 dk ciddi olmam lazım
Sustum abi zaten ama omurga resmi atanlar duruşu göreceklerDediğim gibi herkesin hür iradesi var kimseye laf söyleyip birşeyler öğretmek benim haddine değil . tartışmaya son verin herkes kararını vermiş saygı duyup yolunuza bakın uzadıkça uzar bu mevzular Murat Başkanla Bilgenin kendi hukuku kendi meselesi burasi herseyin konuşulacağı bir yer değil hele bahsi geçen insanın şuan yaşadığı durumu göz önünde bulundurun ki onca uğraşı çabası olan bir oyundan dahi geri durup kabuğuna çekilmek istemiş doğru değil bize yakışmaz hakkında konuşmak @S E M İ H @muratcan4444 uzatmaya gerek yok
Sen ne anlatıyon abla sjskks Yeni ünlenmeye derken jsjskkdksSen kimsin yeni unlenmeye calisan bir arkadasmi a aa dogru yerdesin.olur ben yokken devam et.
Komik değil.Bak Kadire strateji oyunu falan olsa oynayamaz
SmileKomik değil.
Yaygara da deme şimdi rahatsiz olduğu bir durum vardır çıkıp gitmiştir saygı duymak gerek .Abi tesekkur.ederim yagara cikararak gitmeyi tercih edenler bos teneke sesinden baska bir sey degil.
sen gittiğinde 2 oyun öğrettik oynuyor işte lkasdlkasfsdfgSen ne anlatıyon abla sjskks Yeni ünlenmeye derken jsjskkdks
sen gittiğinde 2 oyun öğrettik oynuyor işte lkasdlkasfsdfg
görüyoruz duruşunu zaten omurga sana çok lazım olacakSustum abi zaten ama omurga resmi atanlar duruşu görecekler
Sera vergi nasıl kasılırKıza bak oyuna dün gelmiş. Bana yeni muamelesi yapıyor sjkssk
Sen kimsin yeni unlenmeye calisan bir arkadasmi a aa dogru yerdesin.olur ben yokken devam et.
Yanlış mesaj : Sera kaos nasıl yaratılırSera vergi nasıl kasılır
Bir sesmi geldi abla anlamadımAbi tesekkur.ederim yagara cikararak gitmeyi tercih edenler bos teneke sesinden baska bir sey degil.