S
S E M İ H
Ziyaretçi
Aynı şekilde kenan da çıktı partiden ondan da helallik aldık az önce yine sohbet muhabbet ediyorduk çıkmak isteyeni durduramazsın zaten
kralım ayıpsın tabii ki adres gönder eve gönderelimSadece 7. Ödülü alabiliyor muyuz?? @S E M İ H
Böyle güzel konuşunca insanın canı pilav değil kıbrısa gelip meritroyal de para ezesi geliyor birliktekralım ayıpsın tabii ki adres gönder eve gönderelim
Haykiririm bileama şey böyle ablammmmmmmm dolu dolu yazman lazım
Konunun bizimle alakası nedirAhhajajshajshaksjaks sana da öviple başarılar dostum
kral hak edene hak ettiği saygıyı her zaman veririz başım üstünde yerin var Kıbrısa gelirsen bi telefon kadar uzağındayımBöyle güzel konuşunca insanın canı pilav değil kıbrısa gelip meritroyal de para ezesi geliyor birlikte
kral hak edene hak ettiği saygıyı her zaman veririz başım üstünde yerin var Kıbrısa gelirsen bi telefon kadar uzağındayım
Et pilav verseydiniz bari cimrisiniz kınıyorum7 de sınırsız tavuk pilav ayran turşu ikramımız var
parti binasında 4. kata alalım sizi menümüzden seçinEt pilav verseydiniz bari cimrisiniz kınıyorum
#cimripartilerkapatılsın
4. Kat dedikleri kaçak kat. Bunlar iktidara gelmeden böyleyse iktidara gelince yandık ben oyumu bunlara vericem maksat kaos olsunparti binasında 4. kata alalım sizi menümüzden seçin
Kendi partini açsana sen , neydi o kedilermiydi ajsjsjsjs4. Kat dedikleri kaçak kat. Bunlar iktidara gelmeden böyleyse iktidara gelince yandık ben oyumu bunlara vericem maksat kaos olsun
Bende geliyorum.@Fatih TUTUK ben Göktürke gidicem knka
kaçak kat çıkmak serbest bizim iktidarımızda ülkemizde kocaman kocaman gökdelenler olacak böylece büyük bir ülke gelişmiş bir ülke olacağız hedef 2024 ağustos4. Kat dedikleri kaçak kat. Bunlar iktidara gelmeden böyleyse iktidara gelince yandık ben oyumu bunlara vericem maksat kaos olsun
Demokratik kediler... Baş yapıtımmm şaheserimmmKendi partini açsana sen , neydi o kedilermiydi ajsjsjsjs
Aç tekrar, ama 10 üye kuralı var. Ama oda sorun değil Semih hallerder bot üye gönderir sana sjsjsDemokratik kediler... Baş yapıtımmm şaheserimmm
Xözçzölxldldldlddldkdkdld+++
-forumda 1 kere ablamm yazarsan belediye başkanı
-forumda 2 kere ablamm yazarsan milletvekili
-forumda 3 kere ablamm yazarsan bakanlık
- forumda 4 kere ablamm yazarsan komutan
-forumda 5 kere ablamm yazarsan oyun başkanlığı kazanırsın
bot bastım multi açtım 142 kişi yaptım partiyi nasılım snsnsmsnsknskdbsndAç tekrar, ama 10 üye kuralı var. Ama oda sorun değil Semih hallerde boy üye gönderir sana sjsjs
bot bastım multi açtım 142 kişi yaptım partiyi nasılım snsnsmsnsknskdbsnd
aksmdöwmdşwödsödşwmdlwödösmwldmwMesela ben pandaymışım hshshshs
Kral, o degilde bilgem başkan eğrelti otu dedi. Açıklama yapmadı.bot bastım multi açtım 142 kişi yaptım partiyi nasılım snsnsmsnsknskdbsnd