Her veda ASİL bir başlangıçtır 😄 (12 Kişi İçeride)

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
onu şöyle düzelt kadir

Merhaba ben Göktürk partisi, bize katılırsan sınırsız makam, yönetimde yer. Birde ittifakimiz var ama herşeyi birlikte yapıyoruz çok çalışıyoruz, çok güçlü bir partiyiz. Bize katılmak işin, şartlarımız oyuncu olman yeter. Tabii partiden çıkabilirsin çıktığın anda senden helallik alıp başarılar dileriz, ancak forumda adımızı karalayacaksan altında kalmayız. Haydi Göktürk ile el ele.
Hahahahahhaha zuhahahhaaahahahahshshs

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Gece denizlere sis çöktüğünde
Ölüler fısıldar ismini sessizceee
Saklanır hainler alçaklar gölgem bile görününcee

Ne mutlu bizlere
Kaptan Sera yürür önümüzdeeee
Buraya degil , müzik postuna atacaktin

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
Merhaba ben Göktürk partisi, bize katılırsan sınırsız makam, yönetimde yer. Birde ittifakimiz var ama herşeyi biz yapıyoruz çok çalışıyorum, onlarida sırtımda tasiyorum, çok güçlü bir partiyiz. Bize katılmak icin şartlarımız oyuncu olman yeter. Ama partiden çıkamazsın çıktığın anda arşivden SS ler çıkartırız, forumda rezil ederiz, yönetime ihbar edip banlatiriz. Haydi Göktürk ile el ele.

+++
-forumda 1 kere ablamm yazarsan belediye başkanı
-forumda 2 kere ablamm yazarsan milletvekili
-forumda 3 kere ablamm yazarsan bakanlık
- forumda 4 kere ablamm yazarsan komutan
-forumda 5 kere ablamm yazarsan oyun başkanlığı kazanırsın

S

Sera

Ziyaretçi
+++
Kahkaha attım sjjsjsjs

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Merhaba ben Göktürk partisi, bize katılırsan sınırsız makam, yönetimde yer. Birde ittifakimiz var ama herşeyi biz yapıyoruz çok çalışıyorum, onlarida sırtımda tasiyorum, çok güçlü bir partiyiz. Bize katılmak icin şartlarımız oyuncu olman yeter. Ama partiden çıkamazsın çıktığın anda arşivden SS ler çıkartırız, forumda rezil ederiz, yönetime ihbar edip banlatiriz. Haydi Göktürk ile el ele.
mesela eneste çıktı partiden adam konu açıp burası böyle burası şöyle dedi mi demedi kardeşime hakkım varsa sonuna kadar helal olsun yolu açık olsun kapımız da her zaman açık yine bugün bana kankaaa yazsa ben ona efendim kankaa diye csvap veririm

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
+++
Ahahajahahah sodayi televizyon a püskürttüm 😁😁

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
Neyse bana duruştan bahsedenler "burası benim şahsi davamdır" diyip düne kadar laf ettiği yok burayı nasıl bıçaklayıp gittiler nasıl insanlar, çıkarcılar dediği kişilerle beraber. Benim için konu bitmiştir
Demek ki yanlış düşünmüş doğru yolu bulmuş Semih kimseyi bıçakladık kimseden bişey beklemedik biz gittik Göktürk bitti mi Murat gider Hasan gelir Coşkun gider Hüseyin gelir kimse vazgeçilmez değil bacanak 😃

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Demek ki yanlış düşünmüş doğru yolu bulmuş Semih kimseyi bıçakladık kimseden bişey beklemedik biz gittik Göktürk bitti mi Murat gider Hasan gelir Coşkun gider Hüseyin gelir kimse vazgeçilmez değil bacanak 😃
Sizinle doğmadık ki sizinle ölelim zaten siyaset oyununda olması muhtemel şeyler takıldığım nokta altın oka gitse gam yemezdim mesela ama size o kadar laf edip bi de oraya gelince bi garibime gitti

X

xEnesHAN.

Ziyaretçi
mesela eneste çıktı partiden adam konu açıp burası böyle burası şöyle dedi mi demedi kardeşime hakkım varsa sonuna kadar helal olsun yolu açık olsun kapımız da her zaman açık yine bugün bana kankaaa yazsa ben ona efendim kankaa diye csvap veririm
Eyvallah kardeşimmm 😘