N: Gazoz değiliz ki biz niyazi abiBu işin tadı kaçtı Muhsin
H: Biraz ciddiyet N
H: Biz tamamen farklıyız hanımefendi bunu fark etmenizi beklerdim.
N: Gazoz değiliz ki biz niyazi abiBu işin tadı kaçtı Muhsin
Hadi burak atakada agrasiflik yapsanızaaN: Gazoz değiliz ki biz niyazi abi
A: Oyununuzu elinizden almadık efenim devam edin lütfen aaNir bitin be kardesım oyun oynayalım
M: Kesinlikle kendimin Magarus olduğunu belli etmemek için agresif yorumlarda bulunmalıyım hihihiihBurda bunu yapacak tek 1 kişi tanıyorum bıkmadan usanmadan medya işine giriyor sonra çekip gidiyor sonra geri geliyor ah yetmedi mi be canım benim baydın
Tamam gazozlu beyefendi.N: Gazoz değiliz ki biz niyazi abi
A: "Atak" isminin anlamından dolayı mı yapmamalıyım? Anlamadım, açıkçası korkmadım, etkiye tepkiyle karşılık veriyorum aa sizdeHadi burak atakada agrasiflik yapsanızaa
A: Üç gündür hıyar ekmek yiyoruz efenim para vermiyorlar. Para mı veriyorlardı?Medya grubu acana para felan mi veriyor belediye anlamadim ki
ÇAAÇAÇAÇAÇSÇAÇSS çok şüpheli geldin bekliyorum sendenAllah korusun
G: Kasıntılı konuşmaya gerek yok beyefendi. Bizlerin kim olduğunu bilmenize yada tahmin yürütmenize gerek yok. Eğer hoşunuza gitmediyse başlıkları takip etmeye bilirsiniz.Belli oldu zatenbence çok üstüne gitmeye gerek yok
M: Şüphelenmekte haklılık payınız var nihahahahÇAAÇAÇAÇAÇSÇAÇSS çok şüpheli geldin bekliyorum senden
Ben: tamamG: Kasıntılı konuşmaya gerek yok beyefendi. Bizlerin kim olduğunu bilmenize yada tahmin yürütmenize gerek yok. Eğer hoşunuza gitmediyse başlıkları takip etmeye bilirsiniz.
A: Yazma yazma medenice alooo
bundan sonra A cıyız . kesin lolcüA: Hiçliği yok edemezsiniz bayım
B: Felsefe yapma çocuğum
A: Hey ben senin çocuğun değilim kendine gel
H: A ve B Biraz dinlenin..
A: Hayırlı olsun olarak bir urfa kebabı bekliyoruz.Ben: tamam
Urfalı Z: ne disen oglim preze yapma
A: Sevenlerim çoğaldı ayrı bir medya mı kursam?bundan sonra A cıyız . kesin lolcü
Bu ne diyor adımı doğru yaz bir dahaki sefereM: Kesinlikle kendimin Magarus olduğunu belli etmemek için agresif yorumlarda bulunmalıyım hihihiih