Hodri meydan Ob. (1 Kişi İçeride)

Talha.07

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
Değerli BaskanOnline oyuncuları,

İstifa cagrilarimiza rağmen, istifa etmediniz!
Gelin darbe yapın dediniz, yaptık !
Oyun başkanı da sizinle dediniz, değil dedik!
Demokrasi dediniz, seçim dediniz!

Alın size demokrasi !

Birşeylerin cevabini illa ki sandıkta bir kere daha almak istiyorsanız,

Sayın Oyun başkanina meclise götür dememize rağmen bize lütuf ederek goturmeyecegini , bizler gibi olmadığını defalarca söyledi.

Bizi koruduğunu sanan oyun başkanı aslında itibar suikastı yaptığının farkında bile değil.

Ordu olarak buradan açıkça beyan ediyoruz.

Oyun başkanı, meclisi göreve cagirsin, kim darbe istiyor kim istemiyor, açıkça ortaya çıksın.

Forumda yazmak ile olmuyor herkesin bileğini görelim.

Genel Kurmay Başkanı
Oyuncular başarısız final olmalı bence bu dizi

Murat Ünlü

47.Dönem Oyun Başkanı
47. Dönem Oyun Başkanı
gencolar tamam her şey bir kenara oyun başkanı referanduma götürüyor oyunu, meclis başkanı darbe karşıtı biliyorsunuz.

@Murat Ünlü yukarıda da kendisi büyük laf söyledi ben inanırım şahsen o yüzden olaya realistik yaklaşıp bizim tarafımıza çekilen başkana saygı ve hassasiyet duymak gerekir.
Aslına bakarsan tam olmak istediğim yerdeyim tarafsız Oyun Başkanı. Bana bu imkanı sunan herkese teşekkürler 🫡

Ali”lowZ”

GÖKBUDUN NEFERİ / KİLİS MV
Vatandaş
gencolar tamam her şey bir kenara oyun başkanı referanduma götürüyor oyunu, meclis başkanı darbe karşıtı biliyorsunuz.

@Murat Ünlü yukarıda da kendisi büyük laf söyledi ben inanırım şahsen o yüzden olaya realistik yaklaşıp bizim tarafımıza çekilen başkana saygı ve hassasiyet duymak gerekir.
Abime sonuna kadar katılıyorum!
BU DARBE DURACAK!

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı
He ya konu bu arkadaşındı dimi, şimdi elinde olmayan ama olduğunu iddia ettiği deliller vardır..

Halbuki benim hava cıva yapmayacağımi en iyi bilenlerden birisi sensin.
Neyse istediğini yaptık işte , bizim oylar ile seçilmiş bağımsız OB oldun, referandum da oldu.
Koltuk sağlamda 😀