oyuna girdiği bile yok boşver ne atama yapar ne bişe emekli obyi garantiye aldı gitti işteTarafsızlıktan kastınız karşı tarafa hizmet etmekmidir başkan ?
oyuna girdiği bile yok boşver ne atama yapar ne bişe emekli obyi garantiye aldı gitti işteTarafsızlıktan kastınız karşı tarafa hizmet etmekmidir başkan ?
Tmm sen yargılarsın@Murat Ünlü kurucusu olduğun partiye hainlik yaptın. İlk wen yargılanacaksın
Oyuna girmeyen ben mi oluyorum.?oyuna girdiği bile yok boşver ne atama yapar ne bişe emekli obyi garantiye aldı gitti işte
kanka sen bi dur aman seni biz tutamayız@Murat Ünlü kurucusu olduğun partiye hainlik yaptın. İlk wen yargılanacaksın
snqkwmqmqkqmsk
geldim söyle
Hadi siimdi git , makamın alındıgeldim söyle
geldim söyle
Buyur darbe sevdalısı
Fatih bizi yassıadaya mı göndertecen Metris miTamam kovuldun, hadi şimdi git.
gel sende gel qnsnqjwnsns benim hatrıma 1 makam verdirtmeye çalışırım sana cnmTutmadı bu baştan başlayın.
Fatih bizi yassıadaya mı göndertecen Metris mi
qnwnqjsnwnskdkSayın genelkurmay oyun başkanım diye sorarsan sorularının cevabını alabilirsin
Onu soran gitti kafana göre kankiSayın genelkurmay oyun başkanım diye sorarsan sorularının cevabını alabilirsin
profilin değiştir kral yenilikçi demokrasi par.söz. 46.dönem DARBE YİYEN meclis bşk. olarakOnu soran gitti kafana göre kanki
En fazla Demokrasi Gazisi yazarım Vatan Sağolsunprofilin değiştir kral yenilikçi demokrasi par.söz. 46.dönem DARBE YİYEN meclis bşk. olarak
yaralama yok darbe ve hapis var sana o yüzden DARBE YİYEN yaz benceEn fazla Demokrasi Gazisi yazarım Vatan Sağolsun