HOLDİNG ŞİRKETİNDE DÜZENLEME YAPILACAKTIR. (3 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Holding full olduğunda %15 arttırdığında, vergi katsayı listesi de aynı olacaktı.
Bunu engellemek için %7.5'e düştü şu anda.
Fiyatlar bu yüzden azaldı.

Holdingi 30 olanın hakkı mı yendi?
Hayır.
3 seçimde doğrudan etki etti.
Yeni dönemle beraber etkisi devam edecek ancak bir uçurum etkisi yaratmayacak.

Mehmet 09

OYUN SAVCISI 🎓
Vatandaş
Bu sebeple Oyun Yönetimi olarak buradaki karmaşayı düzeltmek adına,
Holding günlük getirisini %0.50'den, 0.25'e indirdiğimizi bildirir,
Ayrıca tüm satın alım fiyatlarında %50 oranında indirim yaptığımızı bildiririz.
Sadece buradaki 2 cümleniz bile oyuncuların iyiliğine ve rekabetin genişlemesine olanak tanıyor bence.
Alınan kararların pozitif sonuçları olacağından hiç şüphem yoktur.
Kazanılmış hak konusunda aşırılıkları düzenlemek gerekiyordu ve iyi oldu. Yeni düzenlemeye rağmen vergi ödülünü de isteyen alacak. Ben alınan kararları tebrik ediyorum hayırlı olsun.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İndirimler ve ödüller bişey denilmez ön görülmemiş yapılmıştır doğrudur ama fulleyen adamların hak kaybı olacaktır bence buna bir önem alınmalıdır @BaşkanOnline
Bir hak kaybı olmayacak.
Katsayı sistemiyle beraber zaten alıyor hakkını.
Burada katsayı sistemi yokken %15'e kadar çıkabiliyorken şimdi 7.5 olacak tüm olay bu.
Bu da sıralama dengesi acısından bir düzenleme.
Talep ederse 100 katı ödülünü veriyoruz,
Ayrıca bu seçimde 2 seçimde ayrıcalık vermişiz.
Ne hak kaybı tam olarak?

fedai3535

💚❤️ KARŞIYAKA💚❤️
Vatandaş
Yeni bir oyuncu olarak;
Bu oyuna emek harcamış holdingi full yada belirli bir seviyeye gelmiş oyuncuya temiz bir yenilik olmamış ama ticarette şehirlerdeki piyasa dengesizliği ve gelişimi zorlaştıran bir güncellemeye karşı iyi bir yaklaşım.

Abuzeyt

Üye
Vatandaş
Bir hak kaybı olmayacak.
Katsayı sistemiyle beraber zaten alıyor hakkını.
Burada katsayı sistemi yokken %15'e kadar çıkabiliyorken şimdi 7.5 olacak tüm olay bu.
Bu da sıralama dengesi acısından bir düzenleme.
Talep ederse 100 katı ödülünü veriyoruz,
Ayrıca bu seçimde 2 seçimde ayrıcalık vermişiz.
Ne hak kaybı tam olarak?
Doğrudur peki şu açıdan bakarsak ne olacak indirimlerden önce holding fullemek zordu indirimler geldi herkes full olacak ve herkes bundan yararlanacaktır zor dönemde yapan arkadaşların ne günahı var demek istediğim bu

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Yasaklı Üye
Vatandaş
Bakın arkadaslar geldiğimiz durumda iki tarafta da kazanan olmuyor ancak hatanın düzelmesi için bunlar şart.
Bireysel düşünmek yerine lütfen ortak akılla düşünün.
Bu şekilde devam etmesi demek vergi sıralamasının aylarca aynı kişiler olması demek.
Katsayıların aynı kişler olması demek.
Hocam hakısınız ama bizlerde holdingimizi 30 yapmak için günlerce uğraşdık. Ödüller fazla bunu bende biliyorum. Holdingden 7.5 % ek puan gelirken ben holdingi fülledim 15% geliyor. Yanı holding seviyesi 50% artdı. Vergiden gelen gelirde 50% artdı. O yüzden ödüller toplanan vergi puanı × çarpı 50 veya çarpı 25 olması mantıklı. Ama önümüzdeyi aydan itiabaren yapılması doğru ne yapılacaksa

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Doğrudur peki şu açıdan bakarsak ne olacak indirimlerden önce holding fullemek zordu indirimler geldi herkes full olacak ve herkes bundan yararlanacaktır zor dönemde yapan arkadaşların ne günahı var demek istediğim bu
Bir günah çıkarma ayini değil bu.
Bir hata varsa düzeltmek zorundayız.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Hocam hakısınız ama bizlerde holdingimizi 30 yapmak için günlerce uğraşdık. Ödüller fazla bunu bende biliyorum. Holdingden 7.5 % ek puan gelirken ben holdingi fülledim 15% geliyor. Yanı holding seviyesi 50% artdı. Vergiden gelen gelirde 50% artdı. O yüzden ödüller toplanan vergi puanı × çarpı 50 veya çarpı 25 olması mantıklı. Ama önümüzdeyi aydan itiabaren yapılması doğru ne yapılacaksa
Bu ay itibariyle geçerli olacak,
Eğer ödül yetersiz olursa müdahale edilir.
4-5 ay önceki ile aynı seviyeye çekeceğiz.

Mücahit Tanrıverdi

Yeni Üye
Vatandaş
Daha dün holding aldım bugün fiyatlar yarıya indi 11 M para verdim bedavaya çöpe attık plansız güncelleme size neden kural değiştiriyorsunuz yada değiştiremezsiniz diyen yok hak hukuk konuşuyoruz planlı olsaydı herkes ona göre haraket ederdi emeklerimizi çöpe atmaktan başka birşey değil bu

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Doğrudur düzeltme yapın ödüllerde yapınız ama holindg indirimi biraz tuhaf değil mi yeni başlayan herkes yükseltir son seviyeye gelir eskiden öyle değildi baya zordu yoksa ödüllere bişey dediğim yok
yeni başlayan herkes 400mr çıkartıp bir anda nasıl son seviyeye gelecek 😀 fulleyen insanların yine her türlü avantajlı olduğu bir durum oluşuyor %15 değil %7,5 alacak %10 alan biri %5 alacak hesap aynı hesap puanların abartı rakamlara ulaşmaları engellenmiş sadece

🗽⃤🇪 🇱 🇪 🇨 🇹 🇷 🇴🗽⃤

🎩𝟔 𝐏𝐚𝐫𝐭𝐢𝐧𝐢𝐧 𝐊𝐮𝐫𝐮𝐜𝐮𝐬𝐮🎩
Vatandaş
Hem vergi puanına göre verilen ödül katsayısı düştü hemde Holding'teki günlük %'delik puanlar düştü.Bu ay ve önümüzdeki ay acaba sıralamadaki kişiler ne kadar ödül alacak,çok merak ediyorum.
Benim önerim:Vergi puanına göre verilen 100 katsayısı hâlâ kalıp holdingteki yaşanan vergi puanına göre verilen %'delik düşme duyurudaki gibi kalsın.Sonuçta %50'lik düşme yaşandı holding fiyatında.

Abuzeyt

Üye
Vatandaş
yeni başlayan herkes 400mr çıkartıp bir anda nasıl son seviyeye gelecek 😀 fulleyen insanların yine her türlü avantajlı olduğu bir durum oluşuyor %15 değil %7,5 alacak %10 alan biri %5 alacak hesap aynı hesap puanların abartı rakamlara ulaşmaları engellenmiş sadece
Dediğim o değil holding basma fiyatları indirilmesin yoksa ödüllere bişey dediğim yok %10 olsun dert değil

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
Bakın arkadaslar geldiğimiz durumda iki tarafta da kazanan olmuyor ancak hatanın düzelmesi için bunlar şart.
Bireysel düşünmek yerine lütfen ortak akılla düşünün.
Bu şekilde devam etmesi demek vergi sıralamasının aylarca aynı kişiler olması demek.
Katsayıların aynı kişler olması demek.
Bireysel düşünmüyorum da ben bu zamana kadar biriktirmiş olduğum makamlardan gelen bütün taşlari holdinge yatirmisdim bu kotu oldu ve bence tek bunu yaşayanda ben değilim ayrica holding yukseltildinde o durumada tepki göstermişdim ve pahali oldugunuda soylemisdin zaten şu an ki ulaşilan puanlar aşırı saçma ama olan bizim birikimlere oldu bu durumda gitti hepsi geçen ay bu katsayılarla ödül alan arkadaşlar şansli durumda oluyor sadece bu kadar para bolluğu enflasyona neden olucak 😀

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...