HOLDİNG ŞİRKETİNDE DÜZENLEME YAPILACAKTIR. (4 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Anladığım kadarıyla vergi kasan biri artık milyar küsüratlı paralar için vergi kasmayacak kat sayı almak için vergi kasacak amaç buna dönmüş, verdiği emeğin karşılığında da hem +7 kat sayı hemde 7-8mr Para ödülü alacak makul bir durum. oyunun amacı roleplay yapıp seçim kazanmak değil mi zaten. Parasal olarak bakmamak lazım biraz

Abuzeyt

Üye
Vatandaş
Bir hak kaybı olmayacak.
Katsayı sistemiyle beraber zaten alıyor hakkını.
Burada katsayı sistemi yokken %15'e kadar çıkabiliyorken şimdi 7.5 olacak tüm olay bu.
Bu da sıralama dengesi acısından bir düzenleme.
Talep ederse 100 katı ödülünü veriyoruz,
Ayrıca bu seçimde 2 seçimde ayrıcalık vermişiz.
Ne hak kaybı tam olarak?
Tam olarak örneğin bir oyuncu 400 mr yükseltirken bir başka oyuncu 200 mr yükseltmiş oluyor hocam Buda bence hak kaybı evet siz ödüllerin önüne geçmiş oluyorsunuz %30 dan 15 indirdiniz 100 kat ödülden 10 katı yaptınız bu bir önleme ve doğru buluyorum ama holding basma indirimini doğru bulmuyorum

fedai3535

💚❤️ KARŞIYAKA💚❤️
Vatandaş
Ticaret yaparak saatlerce emek vererek yükseltilmiş olan holding bugün bi anda yarıya düşürülüyor.Rekabet bittiğine göre çok sorun etmenin anlamı kalmadı.Holdingden aldığım günlük üç kuruşluk vergi getirisi de bi işe yaramaz oldu teşekkürler.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Tam olarak örneğin bir oyuncu 400 mr yükseltirken bir başka oyuncu 200 mr yükseltmiş oluyor hocam Buda bence hak kaybı evet siz ödüllerin önüne geçmiş oluyorsunuz %30 dan 15 indirdiniz 100 kat ödülden 10 katı yaptınız bu bir önleme ve doğru buluyorum ama holding basma indirimini doğru bulmuyorum
Ödül gerekirse 100 katına tekrar çıkar.

KadirBey.

Altın Ok
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Anladığım kadarıyla vergi kasan biri artık milyar küsüratlı paralar için vergi kasmayacak kat sayı almak için vergi kasacak amaç buna dönmüş, verdiği emeğin karşılığında da hem +7 kat sayı hemde 7-8mr Para ödülü alacak makul bir durum. oyunun amacı roleplay yapıp seçim kazanmak değil mi zaten. Parasal olarak bakmamak lazım biraz
Daha ne olsun ki. Vergi kasan biri para için kasıyordu. Parti sıralaması cok umurunda da değildi açıkçası Şimdi hem kendisine, hem partisine çalışmış olacak. Vergide 1. Adamın 7 oyu katsayısı var ya, bu bence oyun parasından daha değerli. İleriye dönük düşünmek lazım.
O 7 oy sana seçim kazandırır ki en yakın örneği siz yaşadınız. BLOOD oyu zamanında atsaydı sen şimdi savcı olmuştun. :)
Seçim kazanmak daha önemli, kazan makam al öyle para kazan. Daha mantıklı bence

D E N İ Z

Vatandaş
Daha ne olsun ki. Vergi kasan biri para için kasıyordu. Parti sıralaması cok umurunda da değildi açıkçası Şimdi hem kendisine, hem partisine çalışmış olacak. Vergide 1. Adamın 7 oyu katsayısı var ya, bu bence oyun parasından daha değerli. İleriye dönük düşünmek lazım.
O 7 oy sana seçim kazandırır ki en yakın örneği siz yaşadınız. BLOOD oyu zamanında atsaydı sen şimdi savcı olmuştun. :)
Seçim kazanmak daha önemli, kazan makam al öyle para kazan. Daha mantıklı bence
kesinlikle doğru

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
İndirim fiyatlarını göz önünde bulundurunca, yakın tarihte holdingini yükselten oyuncuları tespit edip %50 Para iadesi yapıp telafi gibi bir şey yapılabilir mi acaba oyuncular da bu durumdan biraz daha hoşnut olur @BaşkanOnline
Böyle bir telafi düşünülmemektedir.
Zaten karşılığını almadığı bir durum yok.
İleride de olmayacak.

D E N İ Z

Vatandaş
geçenlerde 50k taş harcayıp holding basmıştım benim için de zarar niteliğinde ancak yerinde bir değişim olduğunu savunmaya devam edeceğim 😏

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Tartışmalara son noktayız koyuyurouz.
Şirket kısmındaki hata nedeniyle abartı puanların önüne geçildi.
Puan dengesi tekrar sağlandı.
Yeni döneme girerken ödüller 10 katı olarak verilecek,
Mart ayında sıralama ödülü verilirken Puanlar tekrar incelenecek olup, bu ödül 50 ya da 100 katına tekrar çıkabilecek.
Ayrıca bu ay 100 katı ödül isteyenlere https://forum.baskanonline.com/thre...-isteyenler-buradan-basvuru-yapacaktir.11919/ bu alandan katsayı sistemini reddettiklerini onaylamaları karşılığı kazandıkları oyun parası verilecek.

Herkese iyi oyunalr dileriz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...