@Kadir Aydın Başkan Gene @Sevim AYDIN ablamizla uğraşıyor yakında sevim ablamız camları temizletecek perdeleri taktıracaklar bir araya gelselerBak yine burası texasa dönmüş yapman guzum![]()

@Kadir Aydın Başkan Gene @Sevim AYDIN ablamizla uğraşıyor yakında sevim ablamız camları temizletecek perdeleri taktıracaklar bir araya gelselerBak yine burası texasa dönmüş yapman guzum![]()
Sen bakma oyunda birbirini yediklerine yüz yüze gelseler çay koyar Aydınoğulları mirasını bölüşür onlarKadir Başkan Gene Sevim ablamizla uğraşıyor yakında sevim ablamız camları temizletecek perdeleri taktıracaklar bir araya gelseler![]()
ona bu ay ekmek çıkmazBakanlar ve Ob tartışmaları sanırım erene yarayacak gibi dikkatli olmakta fayda var
AhhaahshhshsAma ben senden üstünüm gene . Benim başarıların senden kat kat fazla. Aferin abicim yetişmeye çalış bana hadi. Amcam bu başarını gördükçe gözleri yeşerecek![]()
Bu sefer olursa sana yarayacak başkanım. O dönem en eski başkan eren diye onursal başkan oldu o 20. DönemBakanlar ve Ob tartışmaları sanırım erene yarayacak gibi dikkatli olmakta fayda var
Rahat ol ben ondan eskiyimona bu ay ekmek çıkmaz
Haddini bil kadir . Sil gönderiniEkli dosyayı görüntüle 22299Sevimin anlık hali lskkskdkdk
Bir ara 11. Dönem baskanı mı ne gelmişti gitmediyse en eski onlarRahat ol ben ondan eskiyim
Ama benden eskisi gelirse naneyi yeriz
Seçimle işiniz olamaz artık devrinin bitti güçsüz kaldınız. Kadir sen ilk önce düzgün konuşmayı öğren azcık saygılı ol seninle öyle konuşalım senin seviyene inmek zorunda bırakma bizi.bizim seçimle işimiz mi var hilmi tanımadan etmeden konuşma
Oyundan ban yedin, forumdan da yiceksin bak. Normal konuş ki tartışalım yavrucum
evet övünüyorum ssci sevim o kadar eminim ki yapamayacağınızdan nitekim haklı çıktım
Sen makamsız oyuncularını tutup kimseye atama yaptırmazsan kimse yapamaz zaten bizlik bir şey yok biz elimizden geldiğince ulaşmaya çalıştık.evet övünüyorum ssci sevim o kadar eminim ki yapamayacağınızdan nitekim haklı çıktım
Bana bidaha haddini bil dersen sana ultimatom veririmHaddini bil kadir . Sil gönderini
bende diyorum ki bunu konu açarken neden böyle açmadın ve oyun başkanı üzerinden prim kasmaya çalıştın ? bana sataştın durduk yere biz bilmiyormuyuz oyuncu yok atanacak .yazsaydınız verirdik herşeyi söyledik ama ısrarla burayı kullanmak istediniz o zaman kullanalım bu şekilde bence daha zevkliSen makamsız oyuncularını tutup kimseye atama yaptırmazsan kimse yapamaz zaten bizlik bir şey yok biz elimizden geldiğince ulaşmaya çalıştık.
Oyunda olmayan biri burada konulara yazıp kışkırtma yapmasın . KaybolSeçimle işiniz olamaz artık devrinin bitti güçsüz kaldınız. Kadir sen ilk önce düzgün konuşmayı öğren azcık saygılı ol seninle öyle konuşalım senin seviyene inmek zorunda bırakma bizi.
O Twitter'da eurovision yarışmasında İsrailli sanatçıya destek yorumları işe meşgulBakanlar ve Ob tartışmaları sanırım erene yarayacak gibi dikkatli olmakta fayda var
İnşallah gitmiştirBir ara 11. Dönem baskanı mı ne gelmişti gitmediyse en eski onlar
7. Dönem varmışİnşallah gitmiştir![]()