Tabi tabi ikiside bizde tatil yapıp geleceklerKral giderek moral bozuyorsun olmuyor![]()

Tabi tabi ikiside bizde tatil yapıp geleceklerKral giderek moral bozuyorsun olmuyor![]()
Haddini bil !Bana bidaha haddini bil dersen sana ultimatom veririm
OkHaddini bil !
Atama yapmadım atama yap diye seni uyardık. Verdiğin cevap keyfimin kahyası üsten konuşmak atama yapacak oyuncularını sakladığını nereden bilelim.bende diyorum ki bunu konu açarken neden böyle açmadın ve oyun başkanı üzerinden prim kasmaya çalıştın ? bana sataştın durduk yere biz bilmiyormuyuz oyuncu yok atanacak .yazsaydınız verirdik herşeyi söyledik ama ısrarla burayı kullanmak istediniz o zaman kullanalım bu şekilde bence daha zevkli
Soru sormuş, Keyfinin kahyası mısınız?Atama yapmadım atama yap diye seni uyardık. Verdiğin cevap keyfimin kahyası üsten konuşmak atama yapacak oyuncularını sakladığını nereden bilelim.
işte bilip bilmeden benimle görüşmeden öyle yazarsan alacağın cevap ancak bu olur fazla bile cevap verdim orada size şimdi bende sizi uyarıyorum birdaha görevinizi aksattığınızı görmeyimAtama yapmadım atama yap diye seni uyardık. Verdiğin cevap keyfimin kahyası üsten konuşmak atama yapacak oyuncularını sakladığını nereden bilelim.
OkSizin ne laf anlayacağınız var ne de kendinizi karşınızdaki oyuncularla aynı göreceğiniz .
Kendi kendinize çalıp oynayın herkes görüyor zaten olanı.
Bu üsten tavırlarınızda da yanınızda duranın kendine saygısını sorguluyorum.
Hadi iyi eğlenceler size.
Ne ara aldın bu durum üzdüüüüTabi tabi ikiside bizde tatil yapıp gelecekler![]()
Gelin yook damat yok darbe yapmayi dusunuyolar @A L İ G.
Boş konuşma kardeşim oyun banı yedim forum değil hala partimi destekliyorum en içten şekildeOyunda olmayan biri burada konulara yazıp kışkırtma yapmasın . Kaybol
Bide biz yaptık ettik diyelim diyede en önemli makamlara kendilerini koymuşlar makam sevdalılarıGelin yook damat yok darbe yapmayi dusunuyolar @A L İ G.
Ağla seriBoş konuşma kardeşim oyun banı yedim forum değil hala partimi destekliyorum en içten şekilde
Oyun yoksa. Yoksa söz sahibide diyilsinBoş konuşma kardeşim oyun banı yedim forum değil hala partimi destekliyorum en içten şekilde
Ağla seri
Boş konuşmayın taş alıp açtırırım istesem küçük bi ara verdim size ne la sizene laOyun yoksa. Yoksa söz sahibide diyilsin
Düzgün konuşmayı öyrənin lutfenBoş konuşmayın taş alıp açtırırım istesem küçük bi ara verdim size ne la sizene la
Tamam kardaşDüzgün konuşmayı öyrənin lutfen