Ağlama yavrucum. Abilerin ablaların seni gönderdi madem, Hadi geç güldür eğlendir bizi çabukSu çoluk çocuk yazışmaları bırakın ve yaşınıza göre davranın davranıyorsanız söyleyin size abilik yapayım
Ağlama yavrucum. Abilerin ablaların seni gönderdi madem, Hadi geç güldür eğlendir bizi çabukSu çoluk çocuk yazışmaları bırakın ve yaşınıza göre davranın davranıyorsanız söyleyin size abilik yapayım
Cem başkanim ya seni takmıyor işte işi var roman okuyor izin verde okusunBen seni takmıyorum sen kat sayı diyorsun
Senle eğleniyorum seni taktığımı kim söyledi Taha showBen seni takmıyorum sen kat sayı diyorsun
Kolada varmı icekSenle eğleniyorum seni taktığımı kim söyledi Taha showama katsayısı fark atmışım çaktırma
![]()
Çok iyi olurKolada varmı icek
Sarıyer kola var kankamKolada varmı icek
Onlar okumayı unuttu şuan katsayısı görünce donup kalmışlarHər nəyse size iyi kitap okumalar bakin ha taviye ediyim kitabı okuyun lütfen![]()
Az iyi oku kral yazılanı forumdaRoman isimi Yüksel ss Görüntüleri![]()
Ne dediyini anlamıyorum vallahAz iyi oku kral yazılanı forumda
Hayırdır derdin ne@İsmail bozkaya gel buraya
Tamamdır başkanım boşverinBen malım
ben kendime o. Sözü yazmadim amaTamamdır başkanım boşverin
Sana iyi bir söz söylerdim amam boş ver büyüklük bende kalsınTamamdır başkanım boşverin
Aaaa ne kadar kaba oldun sen böyleHayırdır derdin ne
Tamam başkanım haydi yatın uyuyun uyku saatiniz geçti sizin skskksksksksksSana iyi bir söz söylerdim amam boş ver büyüklük bende kalsın
Size cavabı başkasi verir bən yormayım kəndimiTamam başkanım haydi yatın uyuyun uyku saatiniz geçti sizin skskksksksksks
Canım sıkkın güldür eğlendir beni çabukHayırdır derdin ne
Uykumu 7/24 çalışıcazTamam başkanım haydi yatın uyuyun uyku saatiniz geçti sizin skskksksksksks