Vallah bizim seviye kalmak için yaratıldı için bizim seviye düşmezOnlar sizin seviyenize düşmek istemiyor
Vallah bizim seviye kalmak için yaratıldı için bizim seviye düşmezOnlar sizin seviyenize düşmek istemiyor
Senin seviye kaçOnlar sizin seviyenize düşmek istemiyor
Banlat kral eğer hakaret varsa banlat benim forum banim yok ters teper kusura bakmaseni banlatim bir dur
Su kaç paraymış sor gel heleOkey okey Hadi git başkanlığını yap kolay gelsin beni etiketleyen Sizsiniz Ne oldu yediremediniz mi dislike lerimi
Size kadar inmek zorunda kaldımSenin seviye kaç![]()
oyyy bak çennnnnnnnnOkey okey Hadi git başkanlığını yap kolay gelsin beni etiketleyen Sizsiniz Ne oldu yediremediniz mi dislike lerimi
Yerlerde kalmak için yaratılmış evetVallah bizim seviye kalmak için yaratıldı için bizim seviye düşmez
Yerde dilsiz. Amam amam bazılar ayak altındaYerlerde kalmak için yaratılmış evet
Ya biz seni gel bizi güldür eylendir diye etiketledikOkey okey Hadi git başkanlığını yap kolay gelsin beni etiketleyen Sizsiniz Ne oldu yediremediniz mi dislike lerimi
Su kaç paraymış sor gel hele bu esprilerini partindeki şahıslara yap hadi
Ya arkadaş siz sıkıntılı mısınız etiketlemeyin la beni boşunuzu kendi aranızda yapın beni muhatap etmeyin Emin ol İkimiz de Umurumda değilsiniz özelden boş yapar diğeri de herkese Sallar geçeroyyy bak çennnnnnnnn![]()
Eyvah seviyen düştümü bizim aşağıda değilki yukarıdaSize kadar inmek zorunda kaldım
Anlaşıldı size bir toplu engel şart oldu Başka şekil kurtulamayacağızYa biz seni gel bizi güldür eylendir diye etiketledik![]()
Ayaklar altında olan sizden başkası olamaz bu şekilde devam ederseniz dahada düşersinizYerde dilsiz. Amam amam bazılar ayak altında
Biz ayak altına olmayız merak etme hem sen oyunda diyilsin ban aldın forumda at koşturuyorsunAyaklar altında olan sizden başkası olamaz bu şekilde devam ederseniz dahada düşersiniz
Sizinle konuştuğuna göre sizin seviyenizde Ayrıca insanları aşağılamak çok hoşumuza gidiyor Coşkun abimin Hatırı Olmasa bir şey derdim de neyse Kadir Aydın demeden diyeyim sana ne dersen Saman yeEyvah seviyen düştümü bizim aşağıda değilki yukarıda![]()
Oyunda değilken bile sizi kudurtuyorum ya bir hoşuma gidiyor anlatamam kral skskksBiz ayak altına olmayız merak etme hem sen oyunda diyilsin ban aldın forumda at koşturuyorsun
İsmail bosver sallama bunları ya konuşsun dursunlarSizinle konuştuğuna göre sizin seviyenizde Ayrıca insanları aşağılamak çok hoşumuza gidiyor Coşkun abimin Hatırı Olmasa bir şey derdim de neyse Kadir Aydın demeden diyeyim sana ne dersen Saman ye
Ben kudurmuyorum şahsenOyunda değilken bile sizi kudurtuyorum ya bir hoşuma gidiyor anlatamam kral skskks
Kral niye bu kadar sinirlisin iki eğlenmeyelim mi aaa çok ayıp hep somurtakmıSizinle konuştuğuna göre sizin seviyenizde Ayrıca insanları aşağılamak çok hoşumuza gidiyor Coşkun abimin Hatırı Olmasa bir şey derdim de neyse Kadir Aydın demeden diyeyim sana ne dersen Saman ye
Afferin kudurmaya devam et kadir sendende beter gerçiBen kuduruyorum şahsen