Evet eğlenmeyelim yaptığımız hiç komik bir şey değil Aydın anlamıyor Bari sen anla hiç yaptığın Komik bir şey değilKral niye bu kadar sinirlisin iki eğlenmeyelim mi aaa çok ayıp hep somurtakmı![]()
Evet eğlenmeyelim yaptığımız hiç komik bir şey değil Aydın anlamıyor Bari sen anla hiç yaptığın Komik bir şey değilKral niye bu kadar sinirlisin iki eğlenmeyelim mi aaa çok ayıp hep somurtakmı![]()
Kuduz aşısı vuralım mıBen kudurmuyorum şahsen
Aynen kesin öyledirEyvah seviyen düştümü bizim aşağıda değilki yukarıda![]()
Aşıya yazık olur ismailim bosver ben veterinerlik okudum bi gelip tedavi olmaları lazım skskskksKuduz aşısı vuralım mı
Tamam ben gidiyorum katsayısı yapcamEvet eğlenmeyelim yaptığımız hiç komik bir şey değil Aydın anlamıyor Bari sen anla hiç yaptığın Komik bir şey değil
Tm bb hadi git yat uyu beynin dinlensin varsa eğerTamam ben gidiyorum katsayısı yapcam![]()
Kuduz aşısı vuralım mı
Ha bu arada sizde yaptıralim bir aşı çünkü zaferlerimizi gördüyünüz her anda quduruyorsunzAşıya yazık olur ismailim bosver ben veterinerlik okudum bi gelip tedavi olmaları lazım skskskks
Tamam affettimİsmail bosver sallama bunları ya konuşsun dursunlar. Ben kadir abimden özür dilerim bu arada
Beynim var lakin sənin gibiler için boş çaba sarf etmiyorTm bb hadi git yat uyu beynin dinlensin varsa eğer
Zafermi yeni kurulmuş partiyi ittifaka almışsınız korkudan ne anlatiyon bizim partimiz tek başına sizin 2 3 parti kadar skskkssHa bu arada sizde yaptıralim bir aşı çünkü zaferlerimizi gördüyünüz her anda quduruyorsunz![]()
Tamam affettim
Korku 6 parti birleşen Kişlere bak halbuku biz tek partiydikZafermi yeni kurulmuş partiyi ittifaka almışsınız korkudan ne anlatiyon bizim partimiz tek başına sizin 2 3 parti kadar skskkss
TabiHa bu arada sizde yaptıralim bir aşı çünkü zaferlerimizi gördüyünüz her anda quduruyorsunz![]()
Ortalık karışık zaten sen nerden çıktın be knk skskks@Tozkoparan.. sence yine güzel bir Azerbaycan partisi çıkar mı yada bildiğin varmı açılacak olan
Büyüklük bende kalsın dedim. Abin olarak seni affettim. Birdaha terbiyesizlik yapma tamam mı abicimkomikmi kral
Bak nasıl konuşuyon sen ayıp terbiyeyi bozmayalımTm bb hadi git yat uyu beynin dinlensin varsa eğer
Anlamadım@Tozkoparan.. sence yine güzel bir Azerbaycan partisi çıkar mı yada bildiğin varmı açılacak olan
Dağıtmaya çalışıyorum işte ob baruta ateş yerine kum ile gitse bunlar olmayacak ob çok agresif takılıyor önceki halini unutuyor hepOrtalık karışık zaten sen nerden çıktın be knk skskks