Para at sana oy atcam 15 katsayi yapcam bakgörevden falan alamıyoz mu bu ekremi
Para at sana oy atcam 15 katsayi yapcam bakgörevden falan alamıyoz mu bu ekremi
tmPara at sana oy atcam 15 katsayi yapcam bak
En son beğeni yapan arkadaş mesela@Coşkun Karaosmanoğlu bakanımıza nereden ulaşmaya çalıştınız acaba
Gel seni yapalım Yiğit bakanı görevden alınca @Fatih Tutuk seni bakan yapar.@Coşkun Karaosmanoğlu iç işleri bakanı olmaya ne dersin Coşkun abi?
Yol gösterici aramaya gerek yok sayın başkanAyriyeten açtığın konuya bakarsak başkaları sana yol göstermiş![]()
Gerçek hayattan bahsetmiştim ama neyse sanırım o kapasite yok anlayacakYolu böyle gösteriyorsan ülkenin hali normal
Ona yazan kişi saat 23 49 da yazmışEn son beğeni yapan arkadaş mesela@Ş İ M A L gelsene kısss
Sana göstermeye gerek var sanki valisin belediye başkan ataması istiyorsunYol gösterici aramaya gerek yok sayın başkan![]()
![]()
Abi sen bana mi yazdin atama icin ?En son beğeni yapan arkadaş mesela@Ş İ M A L gelsene kısss
Yook sana ulaşamayınca araya hatri sayılır dostları sokmuştum en sonAbi sen bana mi yazdin atama icin ?
Dün olmuştu ya bu olay hani dönemin son günü bende bedavadan şehir değişikliği yapacaktım ne güzel ama bı işi beceremediniz bende size inat dün gece vali atandımSana göstermeye gerek var sanki valisin belediye başkan ataması istiyorsun
Bana nasil ulasamadin abi oyundan yazabilirsin burdan ozel konusmalardan yazabilirsin ? Bana bi kisi yazdi kac saattir bekliyo diye haberim yoktu kiYook sana ulaşamayınca araya hatri sayılır dostları sokmuştum en son
Valiye yazmamışsın forumda konu var yazmamışsın hatrı sayılan dostun dün 23:50 de yazmış hala hatayı bizde mi arıyorsun anlamadımDün olmuştu ya bu olay hani dönemin son günü bende bedavadan şehir değişikliği yapacaktım ne güzel ama bı işi beceremediniz bende size inat dün gece vali atandım![]()
Hadi bana ulaşamadın bakana yazdın mıTüh bee kandırıldık desene @KadirBey. Ne diyorsun bu işe![]()
Beni de oyalamış o kişi baksana kandırıldık bunlar hep fatillahçıların adamı benden söylemesi dost deyip bostunuza göz dikerlerBana nasil ulasamadin abi oyundan yazabilirsin burdan ozel konusmalardan yazabilirsin ? Bana bi kisi yazdi kac saattir bekliyo diye haberim yoktu ki