Validen çıkmış atama iç işleri bakanına düşmüş ya hocam valiye yazmaya gerek var mıValiye yazmamışsın forumda konu var yazmamışsın hatrı sayılan dostun dün 23:50 de yazmış hala hatayı bizde mi arıyorsun anlamadım
Validen çıkmış atama iç işleri bakanına düşmüş ya hocam valiye yazmaya gerek var mıValiye yazmamışsın forumda konu var yazmamışsın hatrı sayılan dostun dün 23:50 de yazmış hala hatayı bizde mi arıyorsun anlamadım
Pardon bakana dicektimValiden çıkmış atama iç işleri bakanına düşmüş ya hocam valiye yazmaya gerek var mı
Bakana ulasamıyoruz ki işte diyorum ya nerde tatil yapıyordu bakanlığın bütçesini nerde yedi acaba.Yediniz bitirdiniz memleketi yaw soyup soğana cevirdiniz beeePardon bakana dicektim
Yazdın mı ?Bakana ulasamıyoruz ki işte diyorum ya nerde tatil yapıyordu bakanlığın bütçesini nerde yedi acaba.Yediniz bitirdiniz memleketi yaw soyup soğana cevirdiniz beee
Bakana yazdında mı ulaşamadın lafı çevirmeBakana ulasamıyoruz ki işte diyorum ya nerde tatil yapıyordu bakanlığın bütçesini nerde yedi acaba.Yediniz bitirdiniz memleketi yaw soyup soğana cevirdiniz beee
Olur Coşkun abi hayır demem hahaGel seni yapalım Yiğit bakanı görevden alınca @Fatih Tutuk seni bakan yapar.
Vali olduktan sonra tabi ki atama yapmanın gereği yoktur.Arada kı hatrı sayılır dostum beni oyalamış demek ki gün boyu23:50’de atanma talebi gelmiş bakan 23:50 - 00:00 saatleri arası müsait değilmiş ve doğal olarakta Çoşkun başkan şehirinde birinci olmadığı için Şehir valisi olmuş ertesi gün görülmüş fakat vali olduğu için atama olmamış. Doğrumudur ? @Coşkun Karaosmanoğlu
Abi konuyu cevirme bakana gidip yazdın mı ?Vali olduktan sonra tabi ki atama yapmanın gereği yoktur.Arada kı hatrı sayılır dostum beni oyalamış demek ki gün boyu
Yani burda bakanın suçu yok doğru mu ?Vali olduktan sonra tabi ki atama yapmanın gereği yoktur.Arada kı hatrı sayılır dostum beni oyalamış demek ki gün boyu
Tamam beklemede kalOlur Coşkun abi hayır demem haha![]()
Bakana yazmadim ben fatillahcılara yazdım onlarda beni oyalamışlarAbi konuyu cevirme bakana gidip yazdın mı ?
Bu günden bahsedersek tabi ki yok ama dün için evet suçu var ulaşılır olmasını bekliyoruz bakanınızınYani burda bakanın suçu yok doğru mu ?
Bu günden bahsedersek tabi ki yok ama dün için evet suçu var ulaşılır olmasını bekliyoruz bakanınızın
dur yanlış oldu ekrem bana oy atacaktı
ordu böyle hizaya gelsin aferinKavgada etsek oylar sana büyük başkan
Ulaşılır olması gerek hazır olda bekleyecekadama ulaşmaya çalışmamışsın ki
İlla padişah fermanı gibi forumda konu açınca mı geleceksiniz buraya yawwordu böyle hizaya gelsin aferin
bundan sonra böyle dikta rejimiİlla padişah fermanı gibi forumda konu açınca mı geleceksiniz buraya yaww
Yani burda aslında bakanın bir suçu yok ?Bakana yazmadim ben fatillahcılara yazdım onlarda beni oyalamışlar