İlkeleri Unutulan Bir Yolda Devam Edemem ❗️ (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
E

E K R E M

Ziyaretçi
Değerli Kamuoyu,

Bugün uzun süredir hizmet etmekten onur duyduğum Bürküt Partisi'nden ayrıldığımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu kararımı alırken, parti içindeki bazı saçmalıklar ve eski genel başkanımıza yapılan haksızlıklıklar olmak üzere
bizlere yönelik edilen hakaretler beni bu noktaya getirdi. Ne yazık ki, parti içindeki bu olumsuzluklar, Bürküt Partisi’nin kuruluş ilkelerinden ve ideallerinden uzaklaşmasına neden olmuştur.

Bürküt Partisi'ne gönül veren, bu dava için ter döken tüm samimi arkadaşlarıma olan saygım ve sevgim sonsuzdur. Ancak, partinin geldiği noktada artık bu çatının altında aynı değerleri paylaşmadığımı üzülerek belirtmek zorundayım. hakaretlerin ve saygısızlıkların

Değerli Kamuoyu,

Bugün uzun süredir hizmet etmekten onur duyduğum Bürküt Partisi'nden ayrıldığımı sizlerle paylaşmak istiyorum. Bu kararımı alırken, parti içindeki bazı saçmalıklar ve eski genel başkanımıza yapılan haksızlıklıklar olmak üzere
bizlere yönelik edilen hakaretler beni bu noktaya getirdi. Ne yazık ki, parti içindeki bu olumsuzluklar, Bürküt Partisi’nin kuruluş ilkelerinden ve ideallerinden uzaklaşmasına neden olmuştur.

Bürküt Partisi'ne gönül veren, bu dava için ter döken tüm samimi arkadaşlarıma olan saygım ve sevgim sonsuzdur. Ancak, partinin geldiği noktada artık bu çatının altında aynı değerleri paylaşmadığımı üzülerek belirtmek zorundayım. hakaretlerin ve saygısızlıkların gölgesinde değil, insan onuruna yakışır bir zeminde gerçekleştirmeye kararlıyım.

Tüm kamuoyuna saygılarımla duyururum.
Teşekkürler 🙏🏻
Kardeşim hakkımdaki düşüncelerin için teşekkür ederim🌹
İnşallah birlikte daha çok yol yürüyeceğiz.

C E M

Sizin Taçınız Papatyadan 😎
Vatandaş
Eski genel başkanın kim ? Kim haksızlık yaptı ?
Eski genel başkan kim derken ? Partiyi savunuyorsun ama daha eski genel başkanı mı bilmiyorsun haksızlığa gelecek olursak adam neyi kötü yapmista sonunda iyi birine geldi vs gibi cümleler kuruldu hadi sen git öğren bakalım biraz önceki partindede aynı şeylere karşı gelirken burda göz yumman şaşırtıcı

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Çünki yalnış biliyorsunuz, çünki objektif değilsiniz, çünki meseleden haberiniz yok. Haksızlığı kim yaptı ? İlk ben konuştum haksızlık yapıldı dediğin başkanımızla. Bilip bilmeden ne meraklısınız paylaşım yapmaya. Zaten baştan belliydi bu. Tepkilerinizi partiye değil muhattapına iletin.

C E M

Sizin Taçınız Papatyadan 😎
Vatandaş
Çünki yalnış biliyorsunuz, çünki objektif değilsiniz, çünki meseleden haberiniz yok. Haksızlığı kim yaptı ? İlk ben konuştum haksızlık yapıldı dediğin başkanımızla. Bilip bilmeden ne meraklısınız paylaşım yapmaya. Zaten baştan belliydi bu. Tepkilerinizi partiye değil muhattapına iletin.
Senin meseleden haberin yoksa, bu senin sorunun ceyhun bey Haksızlığı biz dile getirdik çünkü bu konuda haklı olduğumdan eminim. Bilip bilmeden eleştiride bulunmak yerine, önce gerçeği öğrenmeye çalış. Parti içindeki sorunları görmezden gelmek, bu partinin ideallerine zarar verir. Ben gerçekleri paylaşmaktan asla geri durmayacağım

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Ne kovulması kim kovmuş ?
Bak şu sıralar hiç müsait değilim sende biliyorsun bunu dahil olmamaya çalışıyorum
Genel başkanın bir üyeye s... olup git demesi açık bir haksızlık ve saygısızlıktır Sen olayın ne olduğunu bilmeden nasıl 'kim kovulmuş' diye sorabiliyorsun? Bu duruma göz yummak, yapılan haksızlığı desteklemektir. Eğer bu partide olup bitenlerden habersizsen, önce gerçekleri öğren ve sonra konuş. Parti içinde yapılan bu tür saygısızlıkların kabul edilebilir bir tarafı yok

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Senin meseleden haberin yoksa, bu senin sorunun ceyhun bey Haksızlığı biz dile getirdik çünkü bu konuda haklı olduğumdan eminim. Bilip bilmeden eleştiride bulunmak yerine, önce gerçeği öğrenmeye çalış. Parti içindeki sorunları görmezden gelmek, bu partinin ideallerine zarar verir. Ben gerçekleri paylaşmaktan asla geri durmayacağım
Partinin diger kurucusu partinin başka bir kurucusuna partiyi vermiş. Burada suçlu partimi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...