İlkeleri Unutulan Bir Yolda Devam Edemem ❗️ (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

C E M

Sizin Taçınız Papatyadan 😎
Vatandaş
Partinin diger kurucusu partinin başka bir kurucusuna partiyi vermiş. Burada suçlu partimi ?
Suçlu olan parti değil, bu şekilde hareket eden kisiler Bu tür kararlar alınırken herkesin fikri alınmalıydı. Sen de meseleyi küçümsemek yerine, neyin yanlış gittiğine bakmalısın

ManisaliEmre

Özgürlük Ve İrade Üyesi| 47.Dönem Adalet Bakanı ⚖️
Vatandaş
Başarılar

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Bak şu sıralar hiç müsait değilim sende biliyorsun bunu dahil olmamaya çalışıyorum
Genel başkanın bir üyeye s... olup git demesi açık bir haksızlık ve saygısızlıktır Sen olayın ne olduğunu bilmeden nasıl 'kim kovulmuş' diye sorabiliyorsun? Bu duruma göz yummak, yapılan haksızlığı desteklemektir. Eğer bu partide olup bitenlerden habersizsen, önce gerçekleri öğren ve sonra konuş. Parti içinde yapılan bu tür saygısızlıkların kabul edilebilir bir tarafı yok
Bilmek istiyorsan özelden yazayım anlatayım sana. Dün konuşuldu halledildi mesele meseleye müdahil olanlarla ses yaptık.

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Bilmek istiyorsan özelden yazayım anlatayım sana. Dün konuşuldu halledildi mesele meseleye müdahil olanlarla ses yaptık.
Bilmek istediğim hiçbir şey yok! Ben burada olan biteni gayet iyi biliyorum ve durumu da çok iyi anladım. Eğer mesele gerçekten halledildiyse, bunu açık ve net bir şekilde yapın, herkesin gözü önünde olsun Arka planda konuşup sonra 'mesele halledildi' demekle iş bitmiyor.

ceyhun995

ATB
Vatandaş
Bilmek istediğim hiçbir şey yok! Ben burada olan biteni gayet iyi biliyorum ve durumu da çok iyi anladım. Eğer mesele gerçekten halledildiyse, bunu açık ve net bir şekilde yapın, herkesin gözü önünde olsun Arka planda konuşup sonra 'mesele halledildi' demekle iş bitmiyor.
Arka plan dediğin saygısızlık yapıldı denilen çocuklarla. Konuşuldu diyorum herkes neyi bilsin ? Parti içi mesele parti içindeki kişilerle sabittir

B E S O

💫MİLLİ GENÇLİK 🌹
Vatandaş
Arka plan dediğin saygısızlık yapıldı denilen çocuklarla. Konuşuldu diyorum herkes neyi bilsin ? Parti içi mesele parti içindeki kişilerle sabittir
Kufur etmedim deyip sonra edilen küfürden ötürü özür dilerim deyip kendinizle çelismeyin Göktürk te aynı sebeplerden olaylara başkaldıran kişisin burda sessiz olman ilginç 😂😂

P A R G A L I

🧙🏻‍♂️
Vatandaş
Ses yaptık meseleye müdahil olanlarla senden sonra, herkes bunu kabül etti. Yalnış anlaşılma şimdi meselenin içinde olanlar kalmış kenarda bilmeyenler gelmiş hesap soruyor. Kalınır ya gidilir o başka bir konu. Ama bilmeden ittihamta bulunmak başka.
Ben dün cengoya da dedim bu konuları forum içerisinden devam ettirmek yanlış.

asıl işi arka planda kendi aranızda halletmeniz lazım burada değil

KadirBey.

Altın Ok Parti Bşk.
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Vatandaş
Bak şu sıralar hiç müsait değilim sende biliyorsun bunu dahil olmamaya çalışıyorum
Genel başkanın bir üyeye s... olup git demesi açık bir haksızlık ve saygısızlıktır Sen olayın ne olduğunu bilmeden nasıl 'kim kovulmuş' diye sorabiliyorsun? Bu duruma göz yummak, yapılan haksızlığı desteklemektir. Eğer bu partide olup bitenlerden habersizsen, önce gerçekleri öğren ve sonra konuş. Parti içinde yapılan bu tür saygısızlıkların kabul edilebilir bir tarafı yok
Liyakatsızlıktan bunlar hep işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...