İptal edilen oylar hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi
F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Sevgili başkan online ailesi,

1 saat önce @Hezârfen başkanımın itiraz ettiği oylara istinaden 2 seçim dönemi boyunca seçme ve seçilme yasağı olan oyuncuların kullandığı oylar oyun kuralları gereği iptal edilmişti.

Bu kullanıcıların yasağı ''2 seçim dönemi boyunca seçme ve SEÇİLME'' şeklindedir.

Buna istinaden;
Mehmet Aydınnn-29.12.2023 şu an vali-İvep

Görkem Gökdemir-24.12.2023-şuan Belediye Bşk.-Bozkurt

Muhammet Özbay-29.12.2023-şu an Belediye Bşk.-Topluöcu Demokrasi

Beşir*-25.12.2023-şu an belediye başkanı-Bozkurt

Bu, seçimde oyları iptal edilen bu kişilerin görevlerinin de iptal edilmesi gerekiyor kanaatindeyim.

Tüm başkanonline oyuncularının bilgisine..

NOT: Bu seçimde kazanılmış MV atamalarınında gerçekleşmemesi gerekiyor.

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Mehmet Aydınn atama ile atanmıştır.. Hatırlatırım girip bakabilirsin Kendisi Hakkari Şehir Valisiydi Hakkari Millet vekili görevinden istifa edip 1 gün sonra göreve gelince kendisi 2. sıradaydı şehir valisi olması gerekiyordu. istifadan kaynaklı valiliğe geçemeyince sinirlendi. ve girmedi bizde kendisine atama yaptırdık.

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Mehmet Aydınn atama ile atanmıştır.. Hatırlatırım girip bakabilirsin Kendisi Hakkari Şehir Valisiydi Hakkari Millet vekili görevinden istifa edip 1 gün sonra göreve gelince kendisi 2. sıradaydı şehir valisi olması gerekiyordu. istifadan kaynaklı valiliğe geçemeyince sinirlendi. ve girmedi bizde kendisine atama yaptırdık.
Nasıl atandıklarının bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Seçilme yasağı dediğimiz durum dümdüz herhangi bir makama sahip olamayacağı anlamına gelmektedir.
(Benim anladığım bu)
Karar oyun yönetiminindir.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Nasıl atandıklarının bir önemi olduğunu düşünmüyorum. Seçilme yasağı dediğimiz durum dümdüz herhangi bir makama sahip olamayacağı anlamına gelmektedir.
(Benim anladığım bu)
Karar oyun yönetiminindir.
Bu seferlikte Böyle olsun be Fatih başkan . Sonuçta vekillikten istifa edip adam geçti valiliğe bu seferlik böyle olsun dendi saygı duyduk. buda bu seferlik böyle olsa nolurki bu kadar kaşınacak ne var bunda ben anlamadım. bu kadar çok 1 koltuğa meraklıysanız gel ben koltuğumu vereyim sana .

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
Bu seferlikte Böyle olsun be Fatih başkan . Sonuçta vekillikten istifa edip adam geçti valiliğe bu seferlik böyle olsun dendi saygı duyduk. buda bu seferlik böyle olsa nolurki bu kadar kaşınacak ne var bunda ben anlamadım. bu kadar çok 1 koltuğa meraklıysanız gel ben koltuğumu vereyim sana .
Kral sabah valilik muhabbetinde bunları yazsaydın seni samimi bulurdum da şuan bulamıyorum.
Derdim koltuk değil oyun oynuyoruz ve bu oyunun kuralları var.

Tekrar ediyorum yönetim bu seferlik böyle olsun derse böyle olur. Bizim açımızdan koltuğun makamın bir önemi yok

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
O zaman ilk valiligi iptal edilecek kisi sensin.
Valiligden istifa eden sahs 2 donem vali olmaz... n

C

CB36

Ziyaretçi
Adama sormazlar mı 10 gün önce neden itiraz etmediniz diye?

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Kral sabah valilik muhabbetinde bunları yazsaydın seni samimi bulurdum da şuan bulamıyorum.
Derdim koltuk değil oyun oynuyoruz ve bu oyunun kuralları var.

Tekrar ediyorum yönetim bu seferlik böyle olsun derse böyle olur. Bizim açımızdan koltuğun makamın bir önemi yok
O zaman bundan sonra bizde Başlıyoruz böyle bu kadar ince detaya kadar çalışacağız. Göz yummicaz bilesin .

F

Fatih Tutuk

Ziyaretçi
O zaman ilk valiligi iptal edilecek kisi sensin.
Valiligden istifa eden sahs 2 donem vali olmaz... n
Ben aktif olmadığım için değil şehir değişikliğim gerçekleşmediği için destek ile görüşerek bunu yaptım. Sabah açıklandı tekrar hatırlatmak istedim.

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
bırak da ona oyun yönetimi karar versin iyice kendinizi karar mercii görmeye başlamışsınız. fatih başkan herkese açık alanda yönetime ithafen bir şey paylaşmış yorum tabii ki yapabilirsiniz ama sürekli x ban yesin bu böyle olsun demeye başladınız.

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Ben kiminse gorevi dusurulusun soylemiyorum . Benim valik hakkimdi. Haksiz sekilde gelib birisi benim valilik koltukuma oturuyor 2 hafta maaw yesin. Oh be ne guzel dunya. Ben vali olmak icin 20 milyardan cok para harcadik 2000 tane yesil tash harcadim. X biri gelib haqsiz sekilde koltuka otursun.

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Ben kiminse gorevi dusurulusun soylemiyorum . Benim valik hakkimdi. Haksiz sekilde gelib birisi benim valilik koltukuma oturuyor 2 hafta maaw yesin. Oh be ne guzel dunya. Ben vali olmak icin 20 milyardan cok para harcadik 2000 tane yesil tash harcadim. X biri gelib haqsiz sekilde koltuka otursun.
Tamamda başkan o an neden yapmadın bu açıklamayı.

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Burda yine konu sen değilken yine gündem peşindesin burda Fatih Başkanın muhatabı yine oyun yönetimi iken senin burda sanki sen muhatap İş gibi buraya gelip cevap yazman öyle birşey varsa zaten yine yönetim cevabını verecektir neden her konuya balıklama atlamaya çalışıyorsun?

Gündem olma peşindemisin yoksa?

YasinKartal

Emekli Genel Kurmay Başkanı
Vatandaş
yöneticilerden mahmut açıkladı ya baskanım ne haksızlığından bahsediyorsun şehir değişikliği yapmasında bir sıkıntı çıkmış yönetimin bilgisi dahilinde istifa ettikden sonra şehir değiştirebilmiş

K

KadirBey.

Ziyaretçi
Burda yine konu sen değilken yine gündem peşindesin burda Fatih Başkanın muhatabı yine oyun yönetimi iken senin burda sanki sen muhatap İş gibi buraya gelip cevap yazman öyle birşey varsa zaten yine yönetim cevabını verecektir neden her konuya balıklama atlamaya çalışıyorsun?

Gündem olma peşindemisin yoksa?
Onun derdini ben biliyorum.

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
bırak da ona oyun yönetimi karar versin iyice kendinizi karar mercii görmeye başlamışsınız. fatih başkan herkese açık alanda yönetime ithafen bir şey paylaşmış yorum tabii ki yapabilirsiniz ama sürekli x ban yesin bu böyle olsun demeye başladınız.
Ben ban yesin diye bişi demedim. :D