İptal edilen oylar hk. (1 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan Fatih Tutuk
  • Başlangıç tarihi

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Burda yine konu sen değilken yine gündem peşindesin burda Fatih Başkanın muhatabı yine oyun yönetimi iken senin burda sanki sen muhatap İş gibi buraya gelip cevap yazman öyle birşey varsa zaten yine yönetim cevabını verecektir neden her konuya balıklama atlamaya çalışıyorsun?

Gündem olma peşindemisin yoksa?
Hayır Sözü geçen kişilerden biri parti üyemiz o yüzden burdayım bilmem anlatabildimmi ?

niko_23

Azerbaycan Turk Birligi kurucu baskanlarindan
Vatandaş
Baskanim oncedende itirazimi bildirmisdim. Konuyla ilgili. Kimse sesimizi duymuyorki

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Seçme ve Seçilme hakkı olan oyuncuların normal şartlarda seçilme yada atama yoluyla da olsa göreve gelmemeleri gerekir yönetimden bu konu hakkında incelenmesini talep ediyoruz 🙏 en doğru kararı yönetim verecektir.

UmutC31

22.Dönem Meclis Başkanı
Yasaklı Üye
Vatandaş
Mehmet Aydınn atama ile atanmıştır.. Hatırlatırım girip bakabilirsin Kendisi Hakkari Şehir Valisiydi Hakkari Millet vekili görevinden istifa edip 1 gün sonra göreve gelince kendisi 2. sıradaydı şehir valisi olması gerekiyordu. istifadan kaynaklı valiliğe geçemeyince sinirlendi. ve girmedi bizde kendisine atama yaptırdık.
Sen şimdi de buraya mi geldin ayhancim

niko_23

Vatandaş
Ben itirazimi bildirdim. Sonra yonetim oyun duyurusuda yapdi. Bizee o duyurulara gore hareket ediyoruz. Desteyede sorduk olamaz vali denildi.

Kafirya

eos✨
Vatandaş
bu kadar gerginliğe gerek olmadığını hatırlatır yönetimin kararından sonra itirazları tekrar gerçekleştirmenizi tavsiye ederim :))

V

Volkan Ylmz

Ziyaretçi
Hayır Sözü geçen kişilerden biri parti üyemiz o yüzden burdayım bilmem anlatabildimmi ?
Bana yine aynı şeyi söylüyorsun burda gelip bizi kışkırtmaya çalışma yapmak istediğini biliyoruz dünkü oyuncu Değiliz biz ben sırf kötü olmamak için nezaketli davranıyorum ama maalesef senin yaptığın ne bilmiyorum senin partin geçmiş olabilir tamam eyvallah ama konu sen değilsin Bu belirtilen isimler 2 dönem Seçme ve Seçilme yasağı almış oyuncular bu oyuncular atama da olsa seçilme de olsa hiçbir göreve gelemez yasak olduğu için ben sana bunu anlatabildim mi?

niko_23

Vatandaş
Baskanim ben itirazimi forumda cok dile getirdim. Sonra oyun duyurusu yapildi. Isbatlarimizi koyduk ortaya. 10 gun oncesinden itirazimi yapmisdim ben. Son 10 gunde neden itiraz yapmadigimizi soruyorsan. Belediyye sechimlerine millet vekili sechimlerine yogunlasdik

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Bana yine aynı şeyi söylüyorsun burda gelip bizi kışkırtmaya çalışma yapmak istediğini biliyoruz dünkü oyuncu Değiliz biz ben sırf kötü olmamak için nezaketli davranıyorum ama maalesef senin yaptığın ne bilmiyorum senin partin geçmiş olabilir tamam eyvallah ama konu sen değilsin Bu belirtilen isimler 2 dönem Seçme ve Seçilme yasağı almış oyuncular bu oyuncular atama da olsa seçilme de olsa hiçbir göreve gelemez yasak olduğu için ben sana bunu anlatabildim mi?
Senmi karar veriyorsun ?

AG34

38. Dönem Oyun Başkanı
Neden sürekli Altın Ok un paylaşımlarında yer alıyorsun amacın ne bizi banlatmak mı :) kışkırtmaya çalıştığını bilmediğimizi mi sanıyorsun :)
sizden öğrendik bizim konuların altında hemen bitiveriyorsunuz ayrıca tekrardan hatırlatırım bu konuda bizim partimizin üyesinin adı geçtiği için yazdım. NOKTA