V
Volkan Ylmz
Ziyaretçi
Heheh tabi ya öyle dhdhehhenereye koyarsan koy Nokta Noktadır![]()
Heheh tabi ya öyle dhdhehhenereye koyarsan koy Nokta Noktadır![]()
Haklısınız bu oyuncunun da makamı düşürülmeli.
Baştan yazsaydınız samimi olduğunuzu düşünürdümHaklısınız bu oyuncunun da makamı düşürülmeli.![]()
İnanmayacaksınız ama siz gönderince kendi oyuncumuza bakmadığım aklıma geldiBaştan yazsaydınız samimi olduğunuzu düşünürdüm![]()
Daha bakamdığınız oyuncunuz varsa burdan paylaşabilirim inanmayacaksınız ama amacım size yardım etmekİnanmayacaksınız ama siz gönderince kendi oyuncumuza bakmadığım aklıma geldi
Malum insan görmek istemediğine bakmaya çalışmıyor![]()
Yardımlarınızı bekliyorumDaha bakamdığınız oyuncunuz varsa burdan paylaşabilirim inanmayacaksınız ama amacım size yardım etmek![]()
Sen bizim partideki adamların ss de almışsın Allah razı olsun sayende öğrenmiş oldumİnanmayacaksınız ama siz gönderince kendi oyuncumuza bakmadığım aklıma geldi
Malum insan görmek istemediğine bakmaya çalışmıyor![]()
Sen bizim partideki adamların ss de almışsın Allah razı olsun sayende öğrenmiş oldum![]()
Oooo Cengiz sende mi buradasınSen bizim partideki adamların ss de almışsın Allah razı olsun sayende öğrenmiş oldum![]()
Buradayım volkan bey gözünüz beni nedense görmedinOooo Cengiz sende mi buradasın![]()
Gördüm de kb muhabbet ortamını bulduramadım hazır bizim forumda gördüm Bi göreyim dedimBuradayım volkan bey gözünüz beni nedense görmedin