pardon kuzenim yazmışAkskksksmsmmsösösöösösösöEkli dosyayı görüntüle 21932
Fatihin profil fotosunda ben varım atılan ss e bak durduk yere hapse girecezAkskksksmsmmsösösöösösösöEkli dosyayı görüntüle 21932
asdfsdgsdhdfhdfhdfasdasdaAkskksksmsmmsösösöösösösöEkli dosyayı görüntüle 21932
İtiraf ediyorum illümünati benimProfil foton illümünati sen dış güçlerin adamısın
Fatih'i istifa ettirmemiz lazım. Meclis başkanı ben olacamFatihin profil fotosunda ben varım atılan ss e bak durduk yere hapse girecez
Ne sandın reisim bizim rengimiz belliBaşladı gene skksksks
Fatih'i istifa ettirmemiz lazım. Meclis başkanı ben olacam
AkskksksmsmmsösösöösösösöEkli dosyayı görüntüle 21932
Meclisi bana ver Ali koçu alHolosko + bir miktar para
kardeş şu fotoğrafları değiştirin harbi diyorum kötü birşey dicem şimdi bak kim ne yazmış görmek zorundamıyız fotoğrafa bakınca anlayamıyoruzFatih'i istifa ettirmemiz lazım. Meclis başkanı ben olacam
İsime bak oku bananekardeş şu fotoğrafları değiştirin harbi diyorum kötü birşey dicem şimdi bak kim ne yazmış görmek zorundamıyız fotoğrafa bakınca anlayamıyoruz
Kara kuvvetleri komutanı olarak bu tutumunu taktir ettimMagarusus holosko sayabilirsiniz eski topçudur kendisi bir miktar parayı da ekremden tahsil ederim
Vay arkadaş partide 14 kişi var 4'ü komutan. Senin heykelini dikmek lazımKara kuvvetleri komutanı olarak bu tutumunu taktir ettim![]()
Hayır sen jandarmasın kendine gelKara kuvvetleri komutanı olarak bu tutumunu taktir ettim![]()
İltifat ediyorsunVay arkadaş partide 14 kişi var 4'ü komutan. Senin heykelini dikmek lazım![]()
Malesef jandarma içislerine bağlı@A L İ G. Jandarmayıda al![]()
Altın Ok sayesinde burada kişniyorlar işteVay arkadaş partide 14 kişi var 4'ü komutan. Senin heykelini dikmek lazım![]()