Altın ok'ta sayemizde buralarda.Altın Ok sayesinde burada kişniyorlar işte
Bence oyuna darbe senaryosu için acil Emniyet müdürü ve jandarma genel komutanı makamları gelmeli atamasını içisleri bakanı yapmalı
asfsdklgskdglksdlhkdfjkhdffgjgfkghkghAltın Ok sayesinde burada kişniyorlar işte
Korku nedir bilmeyiz.Altın ok'ta sayemizde buralarda.
Türk silahlı kuvvetleri Gerekeni zamanı gelince yapacaktır emin ol.
Bugün ki korku sana yeter ensenden sırtına damlayan teri sil![]()
Bekcide gelmesi lazimBence oyuna darbe senaryosu için acil Emniyet müdürü ve jandarma genel komutanı makamları gelmeli atamasını içisleri bakanı yapmalı
Demek sende orduya destek veriyorsun askerKorku nedir bilmeyiz.
Biz dağların erleri.
Yuva yaptık göklere
Baş döndüren yerlere.
Engel tanımaz aşarız
Yüce engin dağları,
Eş verir uzanırız,
Mor siyah bulutlara..
Ben Türk komandosuyum
Düşmanı Çelik pençemle ezerim
Her yerde ben varım.
Havada
Karada
Denizde
Çölde
Çatakta
Batakta
Her zaman ve heryer
Hazırr
Daima hazırr.
Altın okun içinde olmadığı bir darbe gerçekleşmez bunu kabulleninDemek sende orduya destek veriyorsun asker![]()
Darbe diye biseyden bahseden kim biz sadece gorevini layikiyla yapmayan kisileri gorevden aldik Anladin mi?Altın okun içinde olmadığı bir darbe gerçekleşmez bunu kabullenin
üzüyorsun beni amaAltın okun içinde olmadığı bir darbe gerçekleşmez bunu kabullenin
Sen yinemi geldinBaşladı gene skksksks
Nasıl yapmadılar mesela. Örnek verin .Darbe diye biseyden bahseden kim biz sadece gorevini layikiyla yapmayan kisileri gorevden aldik Anladin mi?
Sizi ilgilendiren birşey değil.Nasıl yapmadılar mesela. Örnek verin .
Cumhurbaşkanı geçince ayağa kalkmamışlarNasıl yapmadılar mesela. Örnek verin .
Kankam ALİ KOÇ istifa diyecekken kaydırma yapmışlar. YAŞ toplantısında ALİG istifa demişlerNasıl yapmadılar mesela. Örnek verin .
Selam pp değiştir, karıştırıyor herkes sonraCumhurbaşkanı geçince ayağa kalkmamışlar
Açıklama yap kardeş. Ne maksatla aldınız görevdenSizi ilgilendiren birşey değil.
Askeri konular ile bu kadar yakından ilgilenme
Aklınız ermez beyefedi siz siyasetinizle ilgileninAçıklama yap kardeş. Ne maksatla aldınız görevden