Yok öyle bişey@BaşkanOnline bugünlük genel af talebimiz var.![]()
Yok öyle bişey@BaşkanOnline bugünlük genel af talebimiz var.![]()
Saat gece 3 suları başkan online Forumda yaklaşık 10 kişi göz altına alındıSafak operasyonu var![]()
Abi sende gitmeyen arayaYok öyle bişey![]()
Bence 10 dan fazla olur gözaltına alınan diyeyimSaat gece 3 suları başkan online Forumda yaklaşık 10 kişi göz altına alındı
Yapacak bişey yok kim ne hakkettiyseAbi sende gitmeyen araya
Araya kaynayanlar olabilirBence 10 dan fazla olur gözaltına alınan diyeyim![]()
peki iyi şey yazarsakta geçerlimi acaba bu kampanyaKonu altında kim varsa 2 saate görüşeceğiz![]()
Evet bence olucaktir daAraya kaynayanlar olabilir
Bende kaynayabilirim yarın buralarda olmazsam ban yemişimdirEvet bence olucaktir da
Yanlız değilsin bende varımbu senaryoda net araya ben gidecem izleyin bak rez alın
Sen bence kaynadin gibi geliyor bana hayırlısı diyelim belki bende olabilirim onlardanBende kaynayabilirim yarın buralarda olmazsam ban yemişimdir
Ben kaynarsam benle kaynayacak bir kaç kişi daha biliyorumSen bence kaynadin gibi geliyor bana hayırlısı diyelim belki bende olabilirim onlardan
O kesin ve net bir kaç kişi kaynar zatenBen kaynarsam benle kaynayacak bir kaç kişi daha biliyorum
Çok bir şeyi kaçırmadın yarın rahat rahat okursun yarın sessiz olacak buralarYav bizimkiler baska oyundan salmıyolar beni dünya yıkılmış herşeyi kaçırdım. @Z A F E R hep senin yüzünden
1378 mesaj daha atsan varya admini geçeceksin reyis böyle devam liderliği alacaksın en çok mesaj yazan kısımdanbu senaryoda net araya ben gidecem izleyin bak rez alın