İstenmeyen Oyuncu İlanı hk. (1 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

OğuzZ

Üye
Yasaklı Üye
Vatandaş
S

İstenmeyen oyuncu ilan etseydiniz diyorum kac defa neden etmediniz adalet bakanı da sizdeyken. Sametin yaptıklarını dogru bulmuyorum dedim tasnif te etmiyorum dedim. Ama partimden ihrac etmıcem dedim. Gidin yonetıme bildirin, istenmeyen oyuncu ilan edin destekleyelim dedm. Neden yapmadınız soruyorum size.
Tasvip kadir

EmirhanB.

😎
Vatandaş
Emirhan kardeşim bak ben demiyorum ki biri öyle dedi böyle dedi ben diyorum ki şuan bir konu var değil mi herkes savunuyor ve güzel bir durum ama bunu sametin konusu açıldığında neden kimse üstüne düşmedi neden şuan ki savunanlar savunmadı ben onu soruyırum
Bak parti baskani ne diyor ben ihrac etmeyeceğim yönetime gidin derdiniz neyse söyleyin ancak öyle diyor

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Şimdi buradan şunu söylemek istiyorum. Hiç bir platform da kadına hakaret ve küfürü desteklemiyorum fakat @SametÜnal. denen sapığın Sevim başkan ile olan konuşmalarını bir çok kişi gördü ve @KadirBey. da platform dışı bir mesaj olduğu için oyun yönetiminin karışamayacağını söyledi ve konu kapandı bu arada o konuya hiçbiriniz yanıt vermiyordunuz neden ? Çünkü sizin partinizdeki üyeydi o yüzden değil mi. Hee şimdi namus bekçisi oldunuz. Yazık size parti başkanının söylemesiyle burada yorum yapan her bir oyuncu sadece Kukladan ibarettir. Eğer platform dışı olan bir konuşmaların geçerliliği var ise benim elimde kadına küfür ve hakaretin bulunduğu 3-4 üye mevcut onlarında gereğinin yapılmasını arz ederim @BaşkanOnline
Kuralları okumanızı tavsiye ediyoruz Sinan bey.
İstenmeyen oyuncu ilanını adalet bakanı yapar. Yönetim yapmaz.
Ayrıca platform dışı kanıta işlem yapılmıyor ancak şunu anlamak gerek biz platform dışı kanıtı gördük, Adalet bakanı da istenmeyen oyuncuyu kurallar gereği ilan etmiş. Bizde kabul ediyoruz.
Eğer açık bir küfür varsa da gereken işlem her zaman yapılmıştır.
Yapmadığımız bir an bile olmamıştır.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Oyun Yönetimi
Aynı şekilde samet ünal da aynı küfürleri etmişti o zaman istenmeyen oyuncu ilan edecekken geri çevrildi bu denli kişiler kadınlara küfür hakaret edenlerin oyundan uzaklaştırılması gerekiyor kadınlara hakaret küfürü asla kaldıramayız gereken yapılsın !
Uygun görüp görmemek yönetime ait.
Bu kadar açık küfür olan bir şeyi hiçbir zaman geri çevirmedik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...