Hâlâ toparladığını düşünmüyorum abla ejoddnodjdosjdkdsus sus arda yüzünden kaydı iyice zor toparladım qşsşaşaqşaçaçaçqç
Hâlâ toparladığını düşünmüyorum abla ejoddnodjdosjdkdsus sus arda yüzünden kaydı iyice zor toparladım qşsşaşaqşaçaçaçqç
tek vasıfları bu alanda bir yerlere geldiği için kendini süper kahraman sanan insanlara laf anlatmaya çalışmak duvara konuşmakla aynı mantık .dKişi kendinden bilir işi burakcım boşver![]()
Kuralları iyice okudun mu sen daha 1 ay olmuş başlayalı nakfldkdkdkf neyse öğreteceğiz hepinize zaman lazım yavaş yavaş merak etmeyinKendini mi kandırdın benim buna inanacağıma mı inandırdın kendini yanınızdaki kişiler ayhanın adaletli dağıtacağına güvenmedi ve yönetime pasladı işi. Birlikte karar almış olsanız zaten bu yasa tasarısını sunmazdınız![]()
Demek ki birileri barıştırmış mesutAgit kardeşim işçi emekçi ile yaşadığın sorunlardan sonra sana kucak açan ilk adım ailesiyle beraber bendim. Fikrin varsa beyan edersin anlarım da bi anda taraf olman ve düşman kesilmen çok ilgincime gidiyor.
Düşman değilim kral @Kardelen Kurt bir alıntı yaptı bende bir alıntı yaptım "it" benzetmesi yapınca düşman olmuyor ama ben onun bir cümlesinden alıntı yapınca düşman oluyorum oyunda namusuma şerefime laf söz etmediği sürece kimseye ne bir düşmanlığım ne bir kin bürümüşlüğüm yoktur olmayacaktaAgit kardeşim işçi emekçi ile yaşadığın sorunlardan sonra sana kucak açan ilk adım ailesiyle beraber bendim. Fikrin varsa beyan edersin anlarım da bi anda taraf olman ve düşman kesilmen çok ilgincime gidiyor.
Ne zamanı 1 mağlubiyet te far gören tavşana döndüler akşam ittifak açıklanacak artık partimi silerler oyunu mu belli değilKuralları iyice okudun mu sen daha 1 ay olmuş başlayalı nakfldkdkdkf neyse öğreteceğiz hepinize zaman lazım yavaş yavaş merak etmeyin![]()
Barışmasında sorun yok bana parti kurmak istediğini söyleyerek geldi burda güç topla sonra yolunu çizersin dedim. Geri döndü partisine bizim aleyhimize propaganda yaptı yine sorun var demedik anlayış gösterdik kendi adayını desteklemesini doğal karşıladık. Ben düşmanlığına anlam veremiyorum sadeceDemek ki birileri barıştırmış mesut
Samet senin için dediğim bir söz vardı hatirlarmisin yada dur ben hatırlatayım sen karaktersizin teksinDeğerli Dostlar ; Son 2 Dönemdir Parti Yönetiminin Üstüne Düşeni Yerine getirmemesi , Fedakarlıktan Kaçınması Ve Sürekli Partimi Küçültücü Adımlar Atması nedeniyle Ayrılma kararı aldım , son dönemlerde Sürekli olarak Yönetim çalışmıyordu ve Partiyi İşçi Ve Emekçi Partisi Listelerinden Seçime Götürüyorlardi Maalesef ki . Bunların Hepsini Düzeltmek Adına Parti'nin Kurultaya gitmesi Yönündeki Düşüncelerim de Sonuç Bulmadı. Bunlardan ötürü Kendini Ve Partisinin Üyelerini Küçük Düşüren bir Genel Başkanla Aynı yolda yol yürümekten Vazgeçiyorum. Bugün İtibariyle Turan Partisinden İstifa ettiğimi Bildirmek İsterim.
Kamuoyuna duyurulur
İyi oyunlar
Samet Ünal
22. Dönem Elazığ Milletvekili
benim yarın okulum yok olsa hayatımızda ne değişirdi mesela yaş + oyuna eski başlamış olmak bu 2 argümandan öteye ne zaman gidersinizTamam olur ders alayım ama keşke sende öğrenmiş olsaydın bunu söylerkentamam çocuk adam git uyu yarın okulun var
Kardeşim it dediği kişiler düşmanları zaten düşman olmaları için sebepleri vardır kendince. Sen ne gibi bir problem gördün bizim yanımızda da böyle bir tavır takınıyosun anlamış değilimDüşman değilim kral @Kardelen Kurt bir alıntı yaptı bende bir alıntı yaptım "it" benzetmesi yapınca düşman olmuyor ama ben onun bir cümlesinden alıntı yapınca düşman oluyorum oyunda namusuma şerefime laf söz etmediği sürece kimseye ne bir düşmanlığım ne bir kin bürümüşlüğüm yoktur olmayacakta
Sizin aleyhinize propaganda mı yaptım çıkar göster ben heryerden elimi ayağımı çekeceğimBarışmasında sorun yok bana parti kurmak istediğini söyleyerek geldi burda güç topla sonra yolunu çizersin dedim. Geri döndü partisine bizim aleyhimize propaganda yaptı yine sorun var demedik anlayış gösterdik kendi adayını desteklemesini doğal karşıladık. Ben düşmanlığına anlam veremiyorum sadece
Onun it dediği insanlarda benim dostum buradan böyle bir tavır takındım başka soru ?Kardeşim it dediği kişiler düşmanları zaten düşman olmaları için sebepleri vardır kendince. Sen ne gibi bir problem gördün bizim yanımızda da böyle bir tavır takınıyosun anlamış değilim
konunun eski veya yeniyle alakası yok acemiliğinizi belli eden sizsiniz ne yazıkki bilmediğiniz anlamlandıramadığınız konuları akıl erdirmeden yorum yapıyorsunuz laf yiyincede bizi burdan vurmayı ne zaman bırakırsınız adlı konuşmanız başlıyorbenim yarın okulum yok olsa hayatımızda ne değişirdi mesela yaş + oyuna eski başlamış olmak bu 2 argümandan öteye ne zaman gidersiniz
Hareketlere bakOnun it dediği insanlarda benim dostum buradan böyle bir tavır takındım başka soru ?
Yanımdaki kişilerden sıkıntım yok merak etmeKendini mi kandırdın benim buna inanacağıma mı inandırdın kendini yanınızdaki kişiler ayhanın adaletli dağıtacağına güvenmedi ve yönetime pasladı işi. Birlikte karar almış olsanız zaten bu yasa tasarısını sunmazdınız![]()
İttifakta hangi partiler olacağı az çok belli zaten, sadece resmiyete kavuşacak sonunda, hayırlı olsunNe zamanı 1 mağlubiyet te far gören tavşana döndüler akşam ittifak açıklanacak artık partimi silerler oyunu mu belli değilahahahah güldüm bak
![]()
Ben varım Zorbey yetmez mi alayına yeter benceİttifakta hangi partiler olacağı az çok belli zaten, sadece resmiyete kavuşacak sonunda, hayırlı olsun![]()
BakacaaazzzzzBen varım Zorbey yetmez mi alayına yeter bence
Peki sizin sizi ilgilendirmeyen konulara atlayıp olay çıkartma merasiminiz ne zaman bitecek?benim yarın okulum yok olsa hayatımızda ne değişirdi mesela yaş + oyuna eski başlamış olmak bu 2 argümandan öteye ne zaman gidersiniz
Peki mesutcumm Kardelende bana "Parazit Yapma " derken aynı tepkiyi verdinmiKardeşim it dediği kişiler düşmanları zaten düşman olmaları için sebepleri vardır kendince. Sen ne gibi bir problem gördün bizim yanımızda da böyle bir tavır takınıyosun anlamış değilim