İstifa Bildirisi ! (1 Kişi İçeride)

agitbaşkan

ÖZGÜRLÜK VE İRADE PARTİSİ KURUCU BAŞKANI
Vatandaş
Hareketlere bak :) şurda neden geldiğini nasıl geldiğini anlatır o soru işaretini sana yedirirdim de bundan böyle muhatap olacağım bi adam değilsin.
Anlatabilirsin benim kimseden gizleyecek saklayacak birşey yok hatta dur ben anlatayım oyuna birlikte başladıgım iki kişi ile sorun yaşadım (Ahmet abi ve Ayhan abi) ve bu sorunu abarttım ki önceden de böyle şeyler yaşadım ve yaşattım herşeye rağmen tekrar birlikte mücadele etmeye devam ettik ne yazık ki o zamanlar aklım başımda değildi ve ilk adım partisine katıldım bundan çok ama çok pişmanım ne bir samimiyetiniz var ne bir aile bağınız var tamamen menfaat meselesi sizinki benim sorunum yoktu ceviz kabuğunu doldurmayacak kadar bir meseleden Ayhan abi ile Ahmet abiden ayrılsaydım çoktan ayrılırdım birimiz oyunu bıraktı birimiz oyuna hiç girmiyordu birimiz partiden çıktı ama sonuç birlikteyiz biliyoruz birlikte olmamızdan çok ama çok korkuyorsunuz ama bu kadar belli etmenize de gerek yok be abi

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Peki mesutcumm Kardelende bana "Parazit Yapma " derken aynı tepkiyi verdinmi
Ahmet başkanım ben agite zor zamanında kucak açmamıza rağmen bize düşmanlık etmesini sorguladım sadece. Sen Kardelen'e aynı kelimeyle hitap etsen sana da bir şey söylemezdim. Sorguladığım anlamaya çalıştığım şey farklıydı yani

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Ahmet başkanım ben agite zor zamanında kucak açmamıza rağmen bize düşmanlık etmesini sorguladım sadece. Sen Kardelen'e aynı kelimeyle hitap etsen sana da bir şey söylemezdim. Sorguladığım anlamaya çalıştığım şey farklıydı yani
Mesutcum İnsanların terbiyesizliklerini görmezden geldigin zaman başka tarafın düsmanlığını mı sorguluyorsun.? Bu biraz saçma değilmi neden sizin tarafınızdan saygısızlık yapılınca susuyorsun da karşında olan birine hak arama çabası ?

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Anlatabilirsin benim kimseden gizleyecek saklayacak birşey yok hatta dur ben anlatayım oyuna birlikte başladıgım iki kişi ile sorun yaşadım (Ahmet abi ve Ayhan abi) ve bu sorunu abarttım ki önceden de böyle şeyler yaşadım ve yaşattım herşeye rağmen tekrar birlikte mücadele etmeye devam ettik ne yazık ki o zamanlar aklım başımda değildi ve ilk adım partisine katıldım bundan çok ama çok pişmanım ne bir samimiyetiniz var ne bir aile bağınız var tamamen menfaat meselesi sizinki benim sorunum yoktu ceviz kabuğunu doldurmayacak kadar bir meseleden Ayhan abi ile Ahmet abiden ayrılsaydım çoktan ayrılırdım birimiz oyunu bıraktı birimiz oyuna hiç girmiyordu birimiz partiden çıktı ama sonuç birlikteyiz biliyoruz birlikte olmamızdan çok ama çok korkuyorsunuz ama bu kadar belli etmenize de gerek yok be abi
Bak sakince bir sorum olacak,
Konuyu açan arkadaş, partiniz ile ilgili ileri geri konusunca herkes doğal olarak kendine yakın hissettiği ya da mensubu olduğu partiyi savundu ve ayipladiniz konuyu açan arkadaşı.

Peki bu olayın ilk adım partisiyle ne alakası var da iftira atıyorsun partiyi yaftaliyorsun güzel kardeşim. Açık kapı bırakmak iyidir. Bence tekrar düşün ve düzeltmen gereken bir yer varsa düzelt.

İyi forumlar dilerim.

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Anlatmadığın şeyler çok manidar :) Bahsetmeye gerek yok bana yakışmaz. Söylediğim gibi muhatap olacağım bir adam değilsin. Seni sıcak karşıladık, elimizden gelen desteği verdik en önemlisi sırlarını sakladık. Yaptıklarına bakmadan bize menfaatçi demen ayrıca komik. Bazı şeyler karakter meselesi. Herkes kendine yakışanı yapar biz kendimize yakışanı yaptık sana dar zamanında kucak açtık sen de kendine yakışanı yaptın problem yok.

agitbaşkan

Vatandaş
Konuyu açan arkadaş, partiniz ile ilgili ileri geri konusunca herkes doğal olarak kendine yakın hissettiği ya da mensubu olduğu partiyi savundu ve ayipladiniz konuyu açan arkadaşı.

Peki bu olayın ilk adım partisiyle ne alakası var da iftira atıyorsun partiyi yaftaliyorsun güzel kardeşim. Açık kapı bırakmak iyidir. Bence tekrar düşün ve düzeltmen gereken bir yer varsa düzelt.

İyi forumlar dilerim.
Düzeltmem gerek yok kapıyı aralayan mesut beydi bende tamamen açayım dedim gizli saklı bir şey olmasın temiz siyaset budur

K

Kafirya

Ziyaretçi

İyi forumlar dilerim.
iftira veyahut yanlış bir yer olarak gördüğün yeri açar mısın biraz?

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Mesutcum İnsanların terbiyesizliklerini görmezden geldigin zaman başka tarafın düsmanlığını mı sorguluyorsun.? Bu biraz saçma değilmi neden sizin tarafınızdan saygısızlık yapılınca susuyorsun da karşında olan birine hak arama çabası ?
Burak dikkatli okursan terbiyesizlik sorgulamıyorum. Biraz forumu kurcalarsan kimsenin terbiyesizliğiyle alakalı yorumlar da yapmıyorum. Karşılıklı bir çok terbiyesizlik yapılıyor dahil olmamaya çalışıyorum. Anlatmak istediğim şeyi yorumlarımı tekrardan okursan anlayacağından şüphem yok.

K

Kafirya

Ziyaretçi
Anlatmadığın şeyler çok manidar :) Bahsetmeye gerek yok bana yakışmaz. Söylediğim gibi muhatap olacağım bir adam değilsin. Seni sıcak karşıladık, elimizden gelen desteği verdik en önemlisi sırlarını sakladık. Yaptıklarına bakmadan bize menfaatçi demen ayrıca komik. Bazı şeyler karakter meselesi. Herkes kendine yakışanı yapar biz kendimize yakışanı yaptık sana dar zamanında kucak açtık sen de kendine yakışanı yaptın problem yok.
kartları açık oynayalım mı biraz anlatmadığı yerleride dinlemek isteriz açıkcası .d

agitbaşkan

Vatandaş
Bahsetmediğim şeyler ? Ne bahsetmediğim acaba ilgili kişilere küfürlü mü konuştum acaba o kadar büyük bir şey yapmışım herhalde ve 1 hafta bile kalmadığım insanları 9 aydır tanıdığım insanlara dostlarıma tercih etmiyorum edemem etmeyeceğim

BurakAtak

EFELER
27. Dönem Oyun Başkanı
Burak dikkatli okursan terbiyesizlik sorgulamıyorum. Biraz forumu kurcalarsan kimsenin terbiyesizliğiyle alakalı yorumlar da yapmıyorum. Karşılıklı bir çok terbiyesizlik yapılıyor dahil olmamaya çalışıyorum. Anlatmak istediğim şeyi yorumlarımı tekrardan okursan anlayacağından şüphem yok.
Ben gayet anladım canım benim sen bence biraz tarafsız yaklaş

A

Alper Tunga

Ziyaretçi
Düzeltmem gerek yok kapıyı aralayan mesut beydi bende tamamen açayım dedim gizli saklı bir şey olmasın temiz siyaset budur
Siyaset sana kucak açan insanları yaftalamak değildir. Neyse size göre ayıp olan bir şeyi siz de yapıyorsunuz. İlk adımla alakali hiç bir mevzu yokken kötüleme karalama yapmak hoş değil. Yine de sen bilirsin.

iftira veyahut yanlış bir yer olarak gördüğün yeri açar mısın biraz?
Aile ortamı olmadığını, menfaatçi kişiler olduğumuzu ve samimiyetsiz olduğumuzu söylemiş. Bunlar kişiden kişiye değişir. Biz onu gayet sıcak karşıladık ve aile ortamımıza almamiza rağmen kendisine yeterli gelmemiş. Herhangi bir yere davet edildiğinde, ikram edilen çayı kurabiyesi veya yemeği beğenmediğiniz zaman bunu ifşalar misiniz siz? Sizin begenmemeniz sizin seçiminizdir.

E

Emir-Timur

Ziyaretçi
Ben gayet anladım canım benim sen bence biraz tarafsız yaklaş
Tarafsız yaklaşmam mümkün değil. Kimse tarafsız yaklaşamaz. Ama anlatmak istediğim şeyi anladıysan, taraflı olsan dahi bana hak vereceğini biliyorum. Çünkü Agit dar bir zamandaydı ben yaptıklarımızı anlatmayacağım üstü kapalı kucak açtık kapımızı açtık. Ne zaman isterse gidebileceğini söyledik. Hiçbir beklenti içerisine girmedik. Güç topla önüne bakmak istersen bak dedik. Güç topladı önüne baktı. Eski yere geri döndü. Muhabbetimizi de koparmadık. Seçim sürecinde de gözüme çarpmıştı bugün kırgınlığımı dile getirdim. Kardelenin bahsini geçirdiği it bile yediği kaba zarar vermeyen bir canlı. Söylemek istediğim şey çok başka benim. Agitin taraflı olmasından yana sıkıntımız yok düşmanlığına anlam veremedim sadece.