Hayır parti araştırmanızı öneririmBaşkanım kafanız mı güzel? Hilal bir parti değil ittifak
Hayır parti araştırmanızı öneririmBaşkanım kafanız mı güzel? Hilal bir parti değil ittifak
Yok bunun türkçe bir tık daha iyi sankiEno sen misin yoksa
Ekrem selam naberYok bunun türkçe bir tık daha iyi sanki![]()
Aşk olsun oğuz baskanim biz Adin olarak kimi ham yapmışız bu güne kadarHilal partisine yazık olacak şimdiden yol yakınken dönmesini isterim adin ve yükselen ham yapacak onları
Merhabalar kadir bey sağlığınıza duacıyım sizden naberEkrem selam naber
Bende iyiyim sağolun. Grş bbMerhabalar kadir bey sağlığınıza duacıyım sizden naber
Ok kib byBende iyiyim sağolun. Grş bb
Oy atarken Hilal partisini ararsa kaybedebilirizSizin partiyi destekliyor sanırım.
Sonra neden seçim kaybediyorum deme bak![]()
Baskanım ittifakın dağılmasıyla ilgili baskan medyaya röportaj verdim. Okursan anlarsın. Hata yapan değil şanslı olan taraf olduğumuzu.Bilmem bekir başkanım sen daha iyisini bilirsin ben sana zamanında ne dedim bu ittifak olmaz dagılır girme bu işlere sizin parti böyle giderse iyi yerlere gelir merak etme
Sizi köpek yerine koydu bekir ah ahAşk olsun oğuz baskanim biz Adin olarak kimi ham yapmışız bu güne kadar
Bu arkadaşı tutunamayanlara gönderin seri shshshsOy atarken Hilal partisini ararsa kaybedebiliriz
Şimdi önce demiş ki ittifak dağılır sonra demiş ki iyi yerlere gelir anlamadım dağılacak mıyız iyi yerlere mi geleceğizBilmem bekir başkanım sen daha iyisini bilirsin ben sana zamanında ne dedim bu ittifak olmaz dagılır girme bu işlere sizin parti böyle giderse iyi yerlere gelir merak etme
Bizim partiden değil ki sahi kimden bu arkadaşBu arkadaşı tutunamayanlara gönderin seri shshshs![]()
Arkadaşa önce hangi partide olduğunu daha sonra olduğu partinin hangi ittifakta olduğunu anlatın. Yada boşverin uğraşmayın vergi kasalımŞimdi önce demiş ki ittifak daha dur sonra demiş ki iyi yerlere gelir anlamadım dağılacak mıyız iyi yerlere mi geleceğiz
Sana mesaj attım da 22 dk olmuş. Bakarmısın karşimArkadaşa önce hangi partide olduğunu daha sonra olduğu partinin hangi ittifakta olduğunu anlatın. Yada boşverin uğraşmayın vergi kasalım![]()
Bence de vergi kasalım ama 16 dk oldu Oğuzhanın onaylanmasını bekliyorumArkadaşa önce hangi partide olduğunu daha sonra olduğu partinin hangi ittifakta olduğunu anlatın. Yada boşverin uğraşmayın vergi kasalım![]()
Yok başkanımEno sen misin yoksa
Büyük kahin baba vanga galiba sürekli bir kehaneti var adamınİlk dagılma olacak sonra adin partisi ilk sıraya gelecek sonra ittifak olacak sizsiz