İTTİFAKLAR HAKKINDA SON VE NET DUYURU (2 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Burada herkes adayı olduğu halde birbirine neden kendine oy vermedin diye yazıyor.
Sonuç belliymiş, herkes kendine oy verse sorun olmayacak :D

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Aynı şeyi ona da söylüyoruz zaten.
Sen neden kendi adayına oy vermedin?
Milli harekatın kendi adayını değil, yükselen gençliğin adayını destekleyeceğini öğrendiğim.
Yükselen gençlik değilde milli harekat adayı olsaydı altın ok seçimde kendi partisini desteklerdi bu kadar basit.

Yani bu durum herkesi ilgilendiriyor. Herkes partisine oy atmayı başarırsa harita çizilmiş olur.
Bu durumdan dolayı Kazanan kaybedenin önemi yok. Kazanan tebrik edilir kaybeden daha çok çalışmaya başlar. Zamanında bunları yaşadık gördük.

AKTO

BHP Genel Bşk. Yardımcısı
Vatandaş
Kendi adayınıza neden oy vermediniz?
Eski sisteminizde oyun başkanlığı adayından çekilme vardı ama şuanda siz aday çıkarmayı zorunlu kılıyorsunuz. Belki bizim sıralamada olan üyemiz oyun başkanı olmak istemiyor başka bir planı var bunu neden zorunlu kılıyorsunuzki?

Bizde parti olarak destek isteyen Milli Gençlik' e oy verdik.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Eski sisteminizde oyun başkanlığı adayından çekilme vardı ama şuanda siz aday çıkarmayı zorunlu kılıyorsunuz. Belki bizim sıralamada olan üyemiz oyun başkanı olmak istemiyor başka bir planı var bunu neden zorunlu kılıyorsunuzki?

Bizde parti olarak destek isteyen Milli Gençlik' e oy verdik.
Kural mı tartışıyorsunuz, oyun başkanı olmak istemiyorsa oyunu bıraksın o halde.
Artık sıralamaya giriyorsan seçime gireceksin bu kadar basit.
Eğer yok benim adayımı desteklemiyorum diyorsan partiyi kapat o ahlde.

AKTO

BHP Genel Bşk. Yardımcısı
Vatandaş
Kural mı tartışıyorsunuz, oyun başkanı olmak istemiyorsa oyunu bıraksın o halde.
Artık sıralamaya giriyorsan seçime gireceksin bu kadar basit.
Eğer yok benim adayımı desteklemiyorum diyorsan partiyi kapat o ahlde.
Her sıralamaya giren oyuncu oyun başkanı olmak için mi giriyor? Sıralamada ödül almak için kasıyor, partiyi daha iyi bir sırada görmek için kasıyor belkide.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Tamam işte hocam biz kendi adayımıza oy vermedik. Demekki herkes kendi adayına oy vermiş olsa olay çözülecek bunu demek istiyorum
sen böyle diyorsun adam belki oyun başkanı olmak istemiyoruz neden oy verelim diyor :D
O zaman partiyi kapatıp oyun başkanı hedefi olan partiye katılacaksınız.
Bu kadar basit.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Her sıralamaya giren oyuncu oyun başkanı olmak için mi giriyor? Sıralamada ödül almak için kasıyor, partiyi daha iyi bir sırada görmek için kasıyor belkide.
Partinin 1 adayı sıralamaya girmişse destekelemek zorudnasın
Eğer böyle bir amacın gayen yoksa sen parti değilsin demektir.
Daha büyük amacı olan partiyle birleşmen gerekir.

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Kendi adayınıza neden oy vermediniz?
Konu döngüye girdi :D

Bunun çözümü, Her oyuncunun dahil olduğu partinin adayına oy vermesinin zorunlu olduğu bi güncelleme olur. başka şekilde çözülmez gibi. adayı olmayan parti meclisi eline geçirmeye çalışsın darbesini yapsın öyle başa geçsin. RolePlay yapalım biraz.😁

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Oyunda amacı olmayan, tek amacı ittifak olup makam koparmak olan parti de istemiyoruz.
İktidar olmayı hedeflemiyorsan iktidar olmayı hedefleyen partiye katıl.