Geçersiz sebep. YandınSinandan önce ob olmak istemiyom gardas
Geçersiz sebep. YandınSinandan önce ob olmak istemiyom gardas
sana mı sordukGeçersiz sebep. Yandın
Ben sana mı sordum. Seni mi etiketledim. Yandın çıksana mı sorduk
Oyun başkanlığında BaMeBo'ya neden oy kullanmadın?
Oyun yönetimi diyor ki eski modaretorum Murat kazanmadı ona oy atmadiniz diye suclusunuz bu kadar basitİttifaka girdiğimin bir kanıtı varmı elinizde?
Biz de ittifak kurulmadan oy verdik zaten,Özgür evet, ittifak kurulmadan herkes istediği kişiye verir.
İlgili kişinin oyun ve forum hesabı silinmiştir.Oyun yönetimi diyor ki eski modaretorum Murat kazanmadı ona oy atmadiniz diye suclusunuz bu kadar basit
Aynı şeyi ona da söylüyoruz zaten.@Sinan SEVİM kendi adayına neden oy vermedin.
Kendi adayınıza neden oy vermediniz?Biz de ittifak kurulmadan oy verdik zaten,
Resmiyette bir ittifakta adımız ne zaman geçti?
Destek isteyen olduğu için parti olarak Abuzeyte verdik.
Milli harekatın kendi adayını değil, yükselen gençliğin adayını destekleyeceğini öğrendiğim.Aynı şeyi ona da söylüyoruz zaten.
Sen neden kendi adayına oy vermedin?
Eski sisteminizde oyun başkanlığı adayından çekilme vardı ama şuanda siz aday çıkarmayı zorunlu kılıyorsunuz. Belki bizim sıralamada olan üyemiz oyun başkanı olmak istemiyor başka bir planı var bunu neden zorunlu kılıyorsunuzki?Kendi adayınıza neden oy vermediniz?
Sen neden vermediysen ondan vermedim@Sinan SEVİM kendi adayına neden oy vermedin.
Kural mı tartışıyorsunuz, oyun başkanı olmak istemiyorsa oyunu bıraksın o halde.Eski sisteminizde oyun başkanlığı adayından çekilme vardı ama şuanda siz aday çıkarmayı zorunlu kılıyorsunuz. Belki bizim sıralamada olan üyemiz oyun başkanı olmak istemiyor başka bir planı var bunu neden zorunlu kılıyorsunuzki?
Bizde parti olarak destek isteyen Milli Gençlik' e oy verdik.
Tamam işte hocam biz kendi adayımıza oy vermedik. Demekki herkes kendi adayına oy vermiş olsa olay çözülecek bunu demek istiyorumAynı şeyi ona da söylüyoruz zaten.
Sen neden kendi adayına oy vermedin?
ALTIN OK neden kendine oy vermedi?
Her sıralamaya giren oyuncu oyun başkanı olmak için mi giriyor? Sıralamada ödül almak için kasıyor, partiyi daha iyi bir sırada görmek için kasıyor belkide.Kural mı tartışıyorsunuz, oyun başkanı olmak istemiyorsa oyunu bıraksın o halde.
Artık sıralamaya giriyorsan seçime gireceksin bu kadar basit.
Eğer yok benim adayımı desteklemiyorum diyorsan partiyi kapat o ahlde.
sen böyle diyorsun adam belki oyun başkanı olmak istemiyoruz neden oy verelim diyorTamam işte hocam biz kendi adayımıza oy vermedik. Demekki herkes kendi adayına oy vermiş olsa olay çözülecek bunu demek istiyorum
Partinin 1 adayı sıralamaya girmişse destekelemek zorudnasınHer sıralamaya giren oyuncu oyun başkanı olmak için mi giriyor? Sıralamada ödül almak için kasıyor, partiyi daha iyi bir sırada görmek için kasıyor belkide.
Kendi adayınıza neden oy vermediniz?
Konu döngüye girdi![]()