İTTİFAKLAR HAKKINDA SON VE NET DUYURU (4 Kişi İçeride)

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Bunun çözümü, Her oyuncunun dahil olduğu partinin adayına oy vermesinin zorunlu olduğu bi güncelleme olur. başka şekilde çözülmez gibi. adayı olmayan parti meclisi eline geçirmeye çalışsın darbesini yapsın öyle başa geçsin. RolePlay yapalım biraz.😁
İş sonunda buna dönecek zaten.

Ş İ M A L

BozkurtHarekat🐺Genel Başkan Vekili
Vatandaş
Partinin 1 adayı sıralamaya girmişse destekelemek zorudnasın
Eğer böyle bir amacın gayen yoksa sen parti değilsin demektir.
Daha büyük amacı olan partiyle birleşmen gerekir.
Ama hocam şimdi ob çıkartmak istemiyorum mesela secime girsemde kazanamayacağımı biliyorum diyelim diğer secimlere girmek için sıralamaya girmem gerekmiyor mu ? Puan kasmadan sıralamaya nasıl girebiliriz. 😂

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
41. Dönem Oyun Başkanı
Bunun çözümü, Her oyuncunun dahil olduğu partinin adayına oy vermesinin zorunlu olduğu bi güncelleme olur. başka şekilde çözülmez gibi. adayı olmayan parti meclisi eline geçirmeye çalışsın darbesini yapsın öyle başa geçsin. RolePlay yapalım biraz.😁
Burada bişe konuşuluyor, yaptığın muhabbete bak. Yav git forum sohbette yeni üyelere oyunu öğret

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Ama hocam şimdi ob çıkartmak istemiyorum mesela secime girsemde kazanamayacağımı biliyorum diyelim diğer secimlere girmek için sıralamaya girmem gerekmiyor mu ? Puan kasmadan sıralamaya nasıl girebiliriz. 😂
puan kasarak girebilirsin puan kasmazsan seçime girme bir zahmet

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Kazanamyacağını biliyorsan o halde gücünü ölçersin bu kadar basit.
Senin dışındaki partilerde birleşmezse belki de az bir oyla seçilirsin.

AKTO

BHP Genel Bşk. Yardımcısı
Vatandaş
Sizin bu ithamınınız artık kabak tadı verdi.
Burada herkese söylüyoruz ama anlamada sorunlarını var.
Oyun ve forum hesbaınız kapatılmıstır.
Kaç kez neden kendi adayınızı desteklemiyorsunuz dediniz, bizde açıkladık.

Kusura bakmayın ama gerçek hayatta olduğu gibi her zaman muhalefet partileri olacaktır.

Bozkurt şuanda iyi bir dönemden geçmiyor napalım partiyi mi kapatalım?
Bunun çözümü bu mu?

Makam çıkarcılığı diyorsunuz bunu her parti yapıyor yapmayan parti var mı?

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Kaç kez neden kendi adayınızı desteklemiyorsunuz dediniz, bizde açıkladık.

Kusura bakmayın ama gerçek hayatta olduğu gibi her zaman muhalefet partileri olacaktır.

Bozkurt şuanda iyi bir dönemden geçmiyor napalım partiyi mi kapatalım?
Bunun çözümü bu mu?

Makam çıkarcılığı diyorsunuz bunu her parti yapıyor yapmayan parti var mı?
kötü bir dönemden geçiyorsan o halde ya durumu toparla ya da makam için oyun içi rekabeti mahvetmeyi bırak :D

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Stratejik olarak oy kullanmayı anlarız ancak sırf makam için 5 parti birleşip bunu düzenli ve devamlı hale getiriyor, 10 dönem sonrasının bile makamını dağtıyırosa sorun burada.

AKTO

BHP Genel Bşk. Yardımcısı
Vatandaş
makam için ortalığı mahvetmek mi peki ?
oyunun tek amacı makamsa en yüksek puanlı 5 parti birleşsin kendi içinde makam dağıtsın.
(bir dakika, zaten böyle olduğu için tüm bu tartışmalar :D )
Makam için ittifak yapmak ya da bir partiyi desteklemek neden oyunu mahvetsinki?

Daha demin kendiniz dediniz kazanamayan taraf kazanması için bu durumu toparlayacak o zaman.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Makam için ittifak yapmak ya da bir partiyi desteklemek neden oyunu mahvetsinki?

Daha demin kendiniz dediniz kazanamayan taraf kazanması için bu durumu toparlayacak o zaman.
Arkadaşım anlamıyorsun sanırım.
şu an 50. dönemdeyiz, sen 60. döneme kadar birleşip makamları dağıtırsan ve en yüksek 5 parti oldugun için sürekli kazanırsan durum saçma bir hal alır.

BaşkanOnline

I LOVE BAŞKANONLINE
Yönetici
Yönetici
Makam için ittifak yapmaksa konu o halde altın ok, yükselen gençlik, milli harekat, asil türk bir ittifak yapsın.
4 dönemde dağıtısnlar makamı, bakalım ne oluyor
@AKTO