Sen nasıl benim Amcamın kızısın hala inanamıyorum bazenNasıl bizim sülaleyi bilemezsin sülalenin yüz karası
Cevap : AYDINOĞULLARI
Sen nasıl benim Amcamın kızısın hala inanamıyorum bazenNasıl bizim sülaleyi bilemezsin sülalenin yüz karası
Cevap : AYDINOĞULLARI
Örnek al ÖrnekSen nasıl benim Amcamın kızısın hala inanamıyorum bazen
Bende bende. Soy ismi Aydın olan kişiler geliyor aşiret genişliyor.Sen nasıl benim Amcamın kızısın hala inanamıyorum bazen
Tarihi iyidir , ilkokulda aynı sınftaydık hep 5 alırdı.Örnek al Örnek
8 ben alsam, 8 sen alsan 16 yapar. Bir kaç akraba daha getirelim seridenBende bende. Soy ismi Aydın olan kişiler geliyor aşiret genişliyor.
Her partiye bir tane dağıtalım.
Hepsinin kontrolünü sağlamamız lazım görüyorsun aşiretimize karşı büyük hamleler yapıyorlar 8 vekil alıp başarı elde etmemiz lazım![]()
Şimdi değilmiyim yazıklar olsun amcamın sana verdiği emeklereTarihi iyidir , ilkokulda aynı sınftaydık hep 5 alırdı.
Karnesi hep yıldızlı pekiyi di.
Defterinde de ödev sayfalarında hep kırmızı kalemle Yıldız yapardı öğretmenimiz. Mavi önlüğünde de kırmızı kurdelesi vardı. Akıllıydı o zamanlar
Duyduğuma göre sen de sınıfın firlamasiymissinTarihi iyidir , ilkokulda aynı sınftaydık hep 5 alırdı.
Karnesi hep yıldızlı pekiyi di.
Defterinde de ödev sayfalarında hep kırmızı kalemle Yıldız yapardı öğretmenimiz. Mavi önlüğünde de kırmızı kurdelesi vardı. Akıllıydı o zamanlar
Bizim diğer amcaoğlu demir yumruğa gitmiş.8 ben alsam, 8 sen alsan 16 yapar. Bir kaç akraba daha getirelim seriden![]()
Arada uğrardım ben okula gene ya.Duyduğuma göre sen de sınıfın firlamasiymissin
Ondan sonra niye sanayiArada uğrardım ben okula gene ya.
En sevmediğim amcamın oğluBizim diğer amcaoğlu demir yumruğa gitmiş.
O da 8 vekil alsa.
Tostu güzelOndan sonra niye sanayi
Canim cekti bak simdi gece de gec oldu mide yakar, olsa keske boyle arasinda gres yağlı offTostu güzel![]()
Gres yağı 4 numara iş makine yağından olcakk ama. Dışına süren onu. İçine de 15w40 patronas orijinal Fiat doblo motor yağı olursa tadı fenalarda skskskCanim cekti bak simdi gece de gec oldu mide yakar, olsa keske boyle arasinda gres yağlı off
SakaAhmet umarım onun da peşine düşmezEn sevmediğim amcamın oğlu![]()
Tadi bastirmak icin biraz tuzu biberi arttirmak lazim yoksa yumurta tadi gibi olurGres yağı 4 numara iş makine yağından olcakk ama. Dışına süren onu. İçine de 15w40 patronas orijinal Fiat doblo motor yağı olursa tadı fenalarda sksksk
Aydinlar otoSakaAhmet umarım onun da peşine düşmez
Şimdi ıslak imzalı soy ağacı falan çıkartır atar maazallah.
Onun partiye de bir amcaoğlu gönderelim
@sakaahmet3419 az gel heleSakaAhmet umarım onun da peşine düşmez
Şimdi ıslak imzalı soy ağacı falan çıkartır atar maazallah.
Onun partiye de bir amcaoğlu gönderelim
Lti.ştiAydinlar oto
Aydinoglu lti sti