Yükselen Aydın Ok LTD ŞTİ
Yok Aydın Ok Ltd ŞtiYükselen Aydın Ok LTD ŞTİ
Limited şirketler asgari 50.000.-TL. sermaye ve asgari 1 ortakla kurulmalıdır. Ünvanlarında limited şirket ibaresinin bulunması ve EN AZ BİR faaliyet konusunun gösterilmesi zorunludur. Ortakların koyacakları sermayenin en az 25.-TL. veya bunun katları olması lazımdır.Yok Aydın Ok Ltd Şti
Bu bilgi için teşekkürler kızıl başak karşim skssLimited şirketler asgari 50.000.-TL. sermaye ve asgari 1 ortakla kurulmalıdır. Ünvanlarında limited şirket ibaresinin bulunması ve EN AZ BİR faaliyet konusunun gösterilmesi zorunludur. Ortakların koyacakları sermayenin en az 25.-TL. veya bunun katları olması lazımdır.
Olmaz yükselenden bir parça eklemen gerekiyorYok Aydın Ok Ltd Şti
Altın Ok yükselen den önce kurulduOlmaz yükselenden bir parça eklemen gerekiyor
Eee ben yapayım yani dkdldlflAltın Ok yükselen den önce kuruldu
51 benim 49 senin. Kabul edersen. Yoksa aile dışında kalırsın söylimEee ben yapayım yani dkdldlfl
Şirket kuracaksak %50'lik hisseyi yükselen gençlik adına ıslak imzalı bir metinle ayarlıyoruz.
Şartlarımız şirket adında yükselenden bir parça taşımak
Fifty fifty bölünecek miras kavgasına tutuşmayalım şimdi zaten nenemin kefen parasını alıp parti kurdun birşey demedik diye abartma dkldlflflf51 benim 49 senin. Kabul edersen. Yoksa aile dışında kalırsın söylim
49 sana 49 kadire yuzde 2 si benim soyadimi Aydın yaparım farketmez jsjsjsFifty fifty bölünecek miras kavgasına tutuşmayalım şimdi zaten nenemin kefen parasını alıp parti kurdun birşey demedik diye abartma dkldlflflf
Kandırsaydın da sen alsaydın sksksFifty fifty bölünecek miras kavgasına tutuşmayalım şimdi zaten nenemin kefen parasını alıp parti kurdun birşey demedik diye abartma dkldlflflf
Ahahshsh49 sana 49 kadire yuzde 2 si benim soyadimi Aydın yaparım farketmez jsjsjs
Hadi kefen parasına göz koydun yetmedi doğalgaz faturanı ödemek için nenemin altın dişlerini satmaya değermiydiKandırsaydın da sen alsaydın sksks
Sen çok kıskançsın. Beni daha çok seviyorlar diye hasedinden ölüyorsunHadi kefen parasına göz koydum yetmedi doğalgaz faturanı ödemek için nenemin altın dişlerini satmaya değermiydi
Valla kadir bos kağıda imza atmışsın geldi fotolarSen çok kıskançsın. Beni daha çok seviyorlar diye hasedinden ölüyorsun![]()
Tabi tabi fklclclcSen çok kıskançsın. Beni daha çok seviyorlar diye hasedinden ölüyorsun![]()
Aha şimdi kadir düşünsün seri sakaahmeti çağırıyorum en gizlisinden bi metin ayarlar 8 vekil + altın oku komple zimmetime geçiriyorumValla kadir bos kağıda imza atmışsın geldi fotolar
selam güncel sohbet alanı burası mıSen çok kıskançsın. Beni daha çok seviyorlar diye hasedinden ölüyorsun![]()
Evet dogru yerselam güncel sohbet alanı burası mı