E
Emirhan'
Ziyaretçi
Daha en ustte söyledim adam altina cekiyor araclari sonra belediye gideri diye gösterip paraları hupletiyoroha bide çakarlı vay babam vay vergiler gidiyor
Çağrı polat araştırılsın
Daha en ustte söyledim adam altina cekiyor araclari sonra belediye gideri diye gösterip paraları hupletiyoroha bide çakarlı vay babam vay vergiler gidiyor
Vergi yemiyorum ben kendi maaşımla aldım başkan
Maaşlarıda elden veriyormudur sence ?Daha en ustte söyledim adam altina cekiyor araclari sonra belediye gideri diye gösterip paraları hupletiyor
Çağrı polat araştırılsın
Senin maaşın ne kadar başkan?Vergi yemiyorum ben kendi maaşımla aldım başkan
Veriyordur veriyordur elimizde video var eline veriyordu adamın parasınıMaaşlarıda elden veriyormudur sence ?
wkwnwnwksk hayda belediye araştırılsın seriVeriyordur veriyordur elimizde video var eline veriyordu adamın parasını
wkwnwnwksk hayda belediye araştırılsın
Ne demek istiyorsun, maaşı burnundan getiren kim?Bilmiyorum duyum aldım.ki belliydi zaten böyle olacağı.maaş burnumuzdan geldi
@Coşkun Karaosmanoğlu makamı sen bana verdin başkanım bu ne cüret herkes bir laf söylüyorVeriyordur veriyordur elimizde video var eline veriyordu adamın parasını
Maaşında gözü olanın gözüne toz kaçsınBaşkanlar konu kapansın herkes bı sakin plsun konu nereden nereye geldi bir tek makam aracım var onuda abarttınız
Konuşun durun başkanlarYakalandın @cagribaskan00
O herkese aldırış etme muhalefet onlar yapacaklar seni yıpratmaya çalışıyorlar@Coşkun Karaosmanoğlu makamı sen bana verdin başkanım bu ne cüret herkes bir laf söylüyor
Yıkılma dik dur, ALTIN OK, ASİL TÜRK yanında. Saltanat Partisi seni çekememiş anlaşılanKonuşun durun başkanlar
Boşverin herkes ne yaparsa yapsınYıkılma dik dur, ALTIN OK, ASİL TÜRK yanında. Saltanat Partisi seni çekememiş anlaşılan
Koca Oyun başkanısın hadlerini bildir benmi diyim yani başkanım.seni seviyoz sayıyoz diye kimseye aldırış etmiyozO herkese aldırış etme muhalefet onlar yapacaklar seni yıpratmaya çalışıyorlar
BunehshshaahxhxasxBelediye çalışanları isyan ediyor sayın çağrı gül maaşlarını öde vergi kaçırma!!
Ekli dosyayı görüntüle 18100