Kimin şaklabanlık belli küçüğüm hadi git uyu senşn bu saate kadar uyanık kalman iyi değilİyi Sen Şaklabanlığa Devam Et Çay Borcum Olsun
Kimin şaklabanlık belli küçüğüm hadi git uyu senşn bu saate kadar uyanık kalman iyi değilİyi Sen Şaklabanlığa Devam Et Çay Borcum Olsun
Kurduğun cümlenin nerelere gittiğini anlayabilecek yaştayım yakışmaz sanaBel Altına Giren Bir Laf Yok
Paran Dolabın Üstünde Almayı Unutma
Önce yazdığına bak sonra konuş küçüğümBel Altına İnen Bir Laf Yok
Yakıştırılacak Bir Durum Değil Konunun Nereye Çekildiğine BağlıKurduğun cümlenin nerelere gittiğini anlayabilecek yaştayım yakışmaz sana
Yemin ediyorum senin kadar hızlı r yapan görmedimYak
Yakıştırılacak Bir Durum Değil Konunun Nereye Çekildiğine Bağlı
O para üstünü bahşiş olarak bırakmıştım ben sanaParan Dolabın Üstünde Almayı Unutma
Sen şaklaban olarak devam et şovu biz seni izliyoruzRahat ol kendimi bilen biriyim ama anlaşılan sen daha şaklaban olduğunun farkına varmadın
Çok uzaklarda arama yanına baksan asıl şovu görecenSen şaklaban olarak devam et şovu biz seni izliyoruz
Peki Oğuzhan Taşdemir demin kitlemeden önce profil resmininde ss'ni almıştım. Madem sen yasak olmasına rağmen şerefli türk ordusunun kamuflajını giyip sosyal mecralarda profil resmi yaparak bu şekilde konuşuyorsun. Bizde gerekli mercilere yazarız.
Peki Oğuzhan Taşdemir demin kitlemeden önce profil resmininde ss'ni almıştım. Madem sen yasak olmasına rağmen şerefli türk ordusunun kamuflajını giyip sosyal mecralarda profil resmi yaparak bu şekilde konuşuyorsun. Bizde gerekli mercilere yazarız.
Hayırlı cumalarKimsenin ekmegiyle oynayacak kadar dusmedik dusmeyizde lutfen sizde laflarinizi dogru secin
Kaostan mı besleniyorsun sayın başkan2 rapor sallayım şuralara hemen ohhh
Rapor vermişlerdir bunlar şimdi oyun başkanım2 rapor sallayım şuralara hemen ohhh
Evet varmı problem kavga etmeyecekseniz oynamayalım burası siyaset arenasıKaostan mı besleniyorsun sayın başkan
Gerçek hayat simülasyonu yapacak adam oyunuEvet varmı problem kavga etmeyecekseniz oynamayalım burası siyaset arenası
Senin tarafları sakinleştirip gerginliği sonlandırman gerekiyor.Evet varmı problem kavga etmeyecekseniz oynamayalım burası siyaset arenası
Hayır gerekmiyor bunu kim söylüyor oyun başkanıyım ben yiyin birbiriniziSenin tarafları sakinleştirip gerginliği sonlandırman gerekiyor.
Siyaset, kavga etmek değildir.
Sana ihtilal gerek de uygun zemin ve şartları sağlayamıyorumHayır gerekmiyor bunu kim söylüyor oyun başkanıyım ben yiyin birbirinizi