Yarın bir ekip çıkarayım ona özelÖzmenin ajan işleri iyi bak belli etmiyor adam denenebilir @KadirBey.
Yarın bir ekip çıkarayım ona özelÖzmenin ajan işleri iyi bak belli etmiyor adam denenebilir @KadirBey.
Hshsjsbsh kendisi bir plan yapmis sanarsin Yunanistanı fethedecekYarın bir ekip çıkarayım ona özel
Jelibonun hatrına gelicem gibiGel bak hali serdik
Puhahahahhaahahha . Desene adam tam operasyonel adamHshsjsbsh kendisi bir plan yapmis sanarsin Yunanistanı fethedecek
"" kanka bak cok ciddi bir is 3 4 ay sürebilir nshsjjsjsjd
Biz efeyle 1 haftada ilk adımı çöküşe götürdük![]()
Tamamiyle rezervler bize ait. Altın ok topraklarından çıkmaJelibonun hatrına gelicem gibi
Hey altin oka gelPuhahahahhaahahha . Desene adam tam operasyonel adam![]()
En fazla 5 dk djndTamamiyle rezervler bize ait. Altın ok topraklarından çıkma
Savaşçı da rutin olarak girigi durtucez gibi hshshshsTamamiyle rezervler bize ait. Altın ok topraklarından çıkma
#cometoaltınok yazıcanHey altin oka gel
Selam ben geldim. Altın ok'tayım.Hey altin oka gel
Hadi bak teklife bunuda ekliyorum kimseye yapmam profil edit#cometoaltınok yazıcan
Gırıg ağlar ki hemenSavaşçı da rutin olarak girigi durtucez gibi hshshshs
Anlamaz falan köyünüze saldırı oldu diye bildirim giderse birde muhtarı falan arar buGırıg ağlar ki hemen)))
Ben bi düşüneyim iyice size geri dönüş yaparımHadi bak teklife bunuda ekliyorum kimseye yapmam profil edit![]()
İngilizce yok bende olmas#cometoaltınok yazıcan
Sabırsızlıkla bekliyoruz teklifimiz kısa sürelidir amaBen bi düşüneyim iyice size geri dönüş yaparım
Alovv mugtar, bak bem bahçaya girmişler. Köylüye anons geç, pancarları yeni diktim dahaAnlamaz falan köyünüze saldırı oldu diye bildirim giderse birde muhtarı falan arar bu
Biz çok mu biliyoz sanki altın ok var içinde anlamını boşver he de geçİngilizce yok bende olmas
Bide forumda büyük transfer metniHadi bak teklife bunuda ekliyorum kimseye yapmam profil edit![]()
Tabi efendim cevap vericem az sonraSabırsızlıkla bekliyoruz teklifimiz kısa sürelidir ama