kırmızı medya Hk. (2 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan S E M İ H
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MAGARSUS

:)
Yasaklı Üye
Vatandaş
Sonuç olarak seçim 23.59'da bitti dimi? 23.59'da medyaları biz aldık ssleri de mevcut bu ssten 20 saniye sonra da saat 00.00 oldu onun da ssleri mevcut ki attım da orada bile aynı kişiler medya sahibi.

ANCAK

kadir aydın KIRMIZI MEDYAYI 12.01'DE ALDI HEPİMİZİN TELEFONUNDAKİ BİLDİRİMLERDE DE MEVCUT.

İNSAFLI OLUN SEÇİM SİZİN OLSUN UMRUMDA DEĞİL HAK EDENE HAK ETTİĞİNİ VERİN YETER.
Dmxllxldlsşsmxöxlsldldkdmdkdlds

M U R A T

DemirYumrukPartisi Kurucu Başkanı-İlk Oyun Savcısı
Vatandaş
Bak hala trollük yapıyor 🤣
Seçim diyorum kral seçim o konuda ki fikrini merak ediyorum 🤣
Ortamı yumuşatalım dedim SAYIN TUTUK
Ama sen yine kendine yakışanı yaptın bana trollük yapıyorsun diyorsun. Bak ben bu forumda kimseye hakaret etmiyorum hep saygılı konuşuyorum kimsede bunun aksini iddia edemez saygısızlık yaptığım bir mesaj gösteremez ama sende yok sağolasın iyi oyunlar sana

AG34

Özgürlük Ve İrade Partisi Kurucu Başkanı
38. Dönem Oyun Başkanı
Sonuç olarak seçim 23.59'da bitti dimi? 23.59'da medyaları biz aldık ssleri de mevcut bu ssten 20 saniye sonra da saat 00.00 oldu onun da ssleri mevcut ki attım da orada bile aynı kişiler medya sahibi.

ANCAK

kadir aydın KIRMIZI MEDYAYI 12.01'DE ALDI HEPİMİZİN TELEFONUNDAKİ BİLDİRİMLERDE DE MEVCUT.

İNSAFLI OLUN SEÇİM SİZİN OLSUN UMRUMDA DEĞİL HAK EDENE HAK ETTİĞİNİ VERİN YETER.
loglardan belli zaten yönetim gerekeni açıklıcaktır ama şunuda kabul et görmedim dedin açıklama var koskocaman yönetim tarafından

S

S E M İ H

Ziyaretçi
loglardan belli zaten yönetim gerekeni açıklıcaktır ama şunuda kabul et görmedim dedin açıklama var koskocaman yönetim tarafından

ayhan sen oyun işleyişini forumdan mı takip ediyorsun wikiden mi? buraya yazılacaksa wikinin ne önemi var ?

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı

ANCAK

😭😭😭😭😭😭😭 Biraz daha 😭😭😭😭 semih 😀

F.T

Tecrübeli Üye
Yasaklı Üye
1. Atanmış Oyun Başkanı

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-06-14-00-43-39-468_net.shrin.baskan.jpg
    Screenshot_2024-06-14-00-43-39-468_net.shrin.baskan.jpg
    365.9 KB · Görüntüleme: 32

Emreİzmir

Darbe Yönetimi Eski Altın Ok Genel Başkanı
50. Dönem Oyun Başkanı
sen kimsin emrecim daha iki gün önce wp gruplarında bana laf yetiştiremedin diye ağlıyordun ne oldu
Bizim hiç ağlamışlığımız yok Allaha şükur o senin beyninden uydurdun birsey sadece kendin çal kendin dinle gerçekleri biz biliyoruz sen hadi ağlamaya devam et çok guzel yapiyorsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...