Bak yineeesenin destekle konuşmaların bana vahiy olarak mı iniyor fatih
Bak yineeesenin destekle konuşmaların bana vahiy olarak mı iniyor fatih
yaw çarpıt biraz daha da konuyu böyle olmaz canım benimBak yineee
Komik değil yarın bir duyuru yapacağım ordan takip edersiniz iş ve işlemlerle ilgili yönetimi sıkıştırdığımı sürekli hatırlattığımı güncelleme beklediğimi göreceksiniz. Yönetimde yetişmeye çalışıyor ama bende sıkıştırıyorum onları. Yani makamın yetkileri şuan aktif olsa görevimi layıkıyla yaparım emin ol. İlk oyun savcısı olduğumdan şuan sancılı bir dönem dalga konusu değil.O bir savcı sadece takipçisi olur herşeyin
murat abi laf anlattığın kişiye bir daha dönüp bakar mısınKomik değil yarın bir duyuru yapacağım ordan takip edersiniz iş ve işlemlerle ilgili yönetimi sıkıştırdığımı sürekli hatırlattığımı güncelleme beklediğimi göreceksiniz. Yönetimde yetişmeye çalışıyor ama bende sıkıştırıyorum onları. Yani makamın yetkileri şuan aktif olsa görevimi layıkıyla yaparım emin ol. İlk oyun savcısı olduğumdan şuan sancılı bir dönem dalga konusu değil.
Haklısın bende yazıyorum. neysemurat abi laf anlattığın kişiye bir daha dönüp bakar mısın
Ben olani söylüyorum. Wikinin önemini tartışacağın kişi ben değilimayhan sen oyun işleyişini forumdan mı takip ediyorsun wikiden mi? buraya yazılacaksa wikinin ne önemi var ?
seni mi kıracağım bir dahakine duyuru da atarızBen olani söylüyorum. Wikinin önemini tartışacağın kişi ben değilim