Kıymetli oyuncular (2 Kişi İçeride)

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Hepinizin bildiği üzere 53. Dönem oyun başkanlığı seçimlerini kazandım.

Lakin sonrasında yaşanan askeri müdahale ve yanında bir dizi olay ile devam eden bir süreç..

Yaşanan bu olaylar sonucunda oyunda oluşmuş olan kaos ortamının sebeplerinden biri olmam beni epeyce rahatsız etmektedir.

Kendi çıkarlarımi değil oyunun çıkarlarını düşünerek seçilmiş olduğum 53. Dönem Oyun başkanlığı görevinden istifa ediyorum.

Gereginin yapılmasını oyun yönetiminden rica ediyorum.
@BaşkanOnline

Saygılarımla.

Abuzeyt

B

B E S O.

Ziyaretçi
Zorluklar her zaman karşımıza çıkacak ama senin gibi bir liderin bu engelleri aşacağına olan inancımız tam senin gibi Gerçek liderlik sadece makamlar üzerinden değil dürüstlük ve halkın iradesine saygı üzerinden ölçülür Senin yaptığın gibi halkın yararına olanı savunarak ilerlemek her zaman doğru yoldur. Ancak darbecilerin yaptığı gibi kendi çıkarlarını savunarak gücü ele geçirmeye çalışanlar sadece geçici bir başarı elde ederler. Biz hep senin yanındayız hak ettiğin yere geri döneceksin ve adalet sonunda kazanacak⏳️
#DikDurEgilmeKardeslerinSeninle👑

Abuzeyt

Aktif Üye
53. Dönem Oyun Başkanı
Zorluklar her zaman karşımıza çıkacak ama senin gibi bir liderin bu engelleri aşacağına olan inancımız tam senin gibi Gerçek liderlik sadece makamlar üzerinden değil dürüstlük ve halkın iradesine saygı üzerinden ölçülür Senin yaptığın gibi halkın yararına olanı savunarak ilerlemek her zaman doğru yoldur. Ancak darbecilerin yaptığı gibi kendi çıkarlarını savunarak gücü ele geçirmeye çalışanlar sadece geçici bir başarı elde ederler. Biz hep senin yanındayız hak ettiğin yere geri döneceksin ve adalet sonunda kazanacak⏳️
#DikDurEgilmeKardeslerinSeninle👑
Halkımız var olsun oyunumuz adaletli olsun diye yapıyoruz sağolsun kardeşlerim