Aferin dersini almışsındır. Onurlu bir davranış gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Kadın oyunculara rahatsız etmenin sonucunun ne olduğunu öğrenmişsindir artık
Sahip çıkamamissin üyelereah be aslan seni de böyle mi görecektim
Seninde üyelerinSahip çıkamamissin üyelere
Sen ne içmişsinAferin dersini almışsındır. Onurlu bir davranış gösterdiğiniz için teşekkür ederim. Kadın oyunculara rahatsız etmenin sonucunun ne olduğunu öğrenmişsindir artık
Çok uğraşıyorsunuz kazanamıyorsunuz dedim bari bu sefer insanlık bende kalsın alsınlar mutlu olsun tadına baksınlar bilmezler diyeNiye mağduru oynadınız şimdi anlamadım.![]()
Senin partin nerde yaNiye mağduru oynadınız şimdi anlamadım.![]()
Ben budun veya efelerin kurucusu değilim hatırlatayımSeninde üyelerin
Kurucusu olup olmaman bir şey değiştirmiyorBen budun veya efelerin kurucusu değilim hatırlatayım![]()
Yok arama mesafe koydum@D E N İ Z pişt küstün mü bana 🥹
Sen bosver ac oradan Göktürk ben bilgemi çağırırımYok arama mesafe koydum
KoyamazsınYok arama mesafe koydum
diyemezsinKoyamazsınben size/sana bir şey demedim
![]()
Bırakın tiyatroyu başkanım yakışmıyor. Bunlar iyi günleriniz sizinÇok uğraşıyorsunuz kazanamıyorsunuz dedim bari bu sefer insanlık bende kalsın alsınlar mutlu olsun tadına baksınlar bilmezler diye![]()
Çağırırım bilgemi bak kızar sanaBırakın tiyatroyu başkanım yakışmıyor. Bunlar iyi günleriniz sizin
Bu kadar ağlamayın Göktürkü kurmam bu yolun başlangıcıydı parti başkanınız ekrem bey de biliyorSen bosver ac oradan Göktürk ben bilgemi çağırırım