Kıymetli oyuncular (2 Kişi İçeride)

D E N İ Z

Milli Harkekât Partisi 🇹🇷
Vatandaş
Hiç bir zaman makam mevki peşinde koşmadım geçmişime bakarsan anlarsın hadi işine bak sen sen beni bilmesin abilerine sor onlar anlatır yaş al öyle gel az daha büyü beni tanırsın bu sözleri yazmasın zaten.şunu da ekleyelim bi birbirimizin arkasından her laf sayıp yüzüne geri dost olmadık sizi grupta görmüştük bir birine küfür edip geri dost oldunuz olduğunuzu sanıyorsunuz ama safa sanıyorsunuz en ufak bir çıkarda hepiniz bir birinizi satıyorsunuz az omurgalı olun.
konudan bağımsız oyunda tanıdığım karakteri en düzgün insanlardan birisin. makam mevki cart curt bu konuda kimse senin adını geçiremezsin

Eneshcgl33

YÜKSELEN&MİLLİ GENÇLİK KURUCU VE PARTİ BAŞKANI
Vatandaş
Hiç bir zaman makam mevki peşinde koşmadım geçmişime bakarsan anlarsın hadi işine bak sen sen beni bilmesin abilerine sor onlar anlatır yaş al öyle gel az daha büyü beni tanırsın bu sözleri yazmasın zaten.şunu da ekleyelim bi birbirimizin arkasından her laf sayıp yüzüne geri dost olmadık sizi grupta görmüştük bir birine küfür edip geri dost oldunuz olduğunuzu sanıyorsunuz ama safa sanıyorsunuz en ufak bir çıkarda hepiniz bir birinizi satıyorsunuz az omurgalı olun.
He canım Doğru ya Gerçekten beni tanımadan konuşuyorsunuz birincisi sizden gelen on oya karşılık hemen hemen ekibinizin hepsini milletvekili yazıyordum dost gibi davrandığınız için ayrı gayrı yok deyip kendi arkadaşlarım hakkını size veriyordum böyle arkasından laf yaptığım Bir Tek Sinan oldu Onu toplum içinde yüzüne de söyledim toplum içinde Sinan'ı sevdiğimi de söyledim ki Sinan'ın yüzü burada Belli ki sen bu yaş muhabbetinde bayağı ezilmişsin kardeşim sürekli bir yaş muhabbetine girmeye çalışıyorsunuz ki yaşıma az çok tanıyanlar bilir Ben benden bir yaş büyük adama bile abi derim saygımı bozmam lakin çakallık yapana kadar mesela abuzitte de kendisine dedim dediklerimi de yaptım yani Burada yükselene Laf söylemediniz sürece benden büyük küçük olmanı Fark etmez Size bir şey demen de yapmam da az omurga ve dik duruşu öğrenin sonra gelin son olarak da tüm bir arkadaşınız Kişi kendinden örnek verir dediniz arkadaşınıza şu an katılıyorum Doğru

Umutkdf16

Yükselen Gençlik Kurucu Üyesi
Vatandaş
Hepinizin bildiği üzere 53. Dönem oyun başkanlığı seçimlerini kazandım.

Lakin sonrasında yaşanan askeri müdahale ve yanında bir dizi olay ile devam eden bir süreç..

Yaşanan bu olaylar sonucunda oyunda oluşmuş olan kaos ortamının sebeplerinden biri olmam beni epeyce rahatsız etmektedir.

Kendi çıkarlarımi değil oyunun çıkarlarını düşünerek seçilmiş olduğum 53. Dönem Oyun başkanlığı görevinden istifa ediyorum.

Gereginin yapılmasını oyun yönetiminden rica ediyorum.
@BaşkanOnline

Saygılarımla.

Abuzeyt
Haklı Olan Mutlaka Tekrar Kazanır.