B
Biraz ev hali Efe baskanim. Ama rica edicem burdan yurume cok hassas cunku.Hoş geldin bilgem gerekçeler neler
Olur hayatta öyle şeyler sıkma canını hallet işlerini gel burda kavgaya hazırızBiraz ev hali Efe baskanim. Ama rica edicem burdan yurume cok hassas cunku.
Gel canım biz kavga edelimOlur hayatta öyle şeyler sıkma canını hallet işlerini gel burda kavgaya hazırız
Yaa bak isteeee tam kavga edilcek adammOlur hayatta öyle şeyler sıkma canını hallet işlerini gel burda kavgaya hazırız
Heh el verdim tamamGel canım biz kavga edelim
Efe kardeşimi hiç üzer miyim birazda benimle kavga etsinHeh el verdim tamam
Demi ama uzmeyelim uzulmeyelimEfe kardeşimi hiç üzer miyim birazda benimle kavga etsin
Efeyi üzmem hayatta yoksa kendime kızarımDemi ama uzmeyelim uzulmeyelim
edelim kardeşim şimdi sen parti falan kuracam diyordun ne oldu o iş anlat bakayımGel canım biz kavga edelim
Beceremem diye korktum kardeşim. Malum beceriksiz bir insanımedelim kardeşim şimdi sen parti falan kuracam diyordun ne oldu o iş anlat bakayım
birde sana zahmet böyle çok itici oluyor çevrim dışını değiştirip çevrim içi görünürmüsün forumdan sinsi sinsi postları okumaBeceremem diye korktum kardeşim. Malum beceriksiz bir insanım
Seni kıracağıma kafamı kırarımbirde sana zahmet böyle çok itici oluyor çevrim dışını değiştirip çevrim içi görünürmüsün forumdan sinsi sinsi postları okuma
Tartışma bu kadardı galibabirde sana zahmet böyle çok itici oluyor çevrim dışını değiştirip çevrim içi görünürmüsün forumdan sinsi sinsi postları okuma
başka şeyler varda millete malzeme vermeyek boşverTartışma bu kadardı galiba
Milleti heyecanlandırıyorsun ayıp ayıpbaşka şeyler varda millete malzeme vermeyek boşver