Kötülüğün gücü. (4 Kişi İçeride)

• Konuyu başlatan bilgem göktürk
  • Başlangıç tarihi
S

S E M İ H

Ziyaretçi
Bak nasılda biliyor kendini abisi her zaman muhalefet olunmaz bazende gülmek eğlenmek gerekir sıkma kasma kendini senin konuna yorum da yapmadım Büyük başkanin konusu burası ya mizah amaçlı mizah herşeyi ciddiye alacak kuseceksen oynamayalim bu oyunu ver misketletimi mızıkacık yapma😉😀
oyunu ciddiye almazdınız noldu ya :)

B

bilgem göktürk

Ziyaretçi
Burada ne oldu ne yaşandı anlamadım, açılan konuya bakıyorum, konuşulanlara bakıyorum birbirinden bağımsız olay. Saafi bir rüzgar havası olmuş. Bu durumu görünce aklıma şu şiir geldi.

Bahçelerde domates
Bu ne güzel elma
Ben annemi özledim
Yaşasın 23 Nisan.

Ayni böyle gelişmis herşey 😂
Bir amac bir gaye bir konu yoktu olesine basladik olesine takildik illa bisimi olmasi gerek. Canimiz ole istedi . Yasasin 23 nisan🇹🇷🇹🇷🇹🇷

S

Sado55

Ziyaretçi
Bende panik atak var her olaya giriyorum 😀😀 Sen sakin insansın mantıklı hareket edersin sen
Sakin değiliz de oyun olduğu için fazla ciddiye almıyoruz diyelim şuna 😂
Senin gibi olamayız kurt sen bizden çok daha iyi düşünerek hareket edersin zeki adamsın sonuçta

Coşkun Karaosmanoğlu

Asil Türk Partisi Kurucu Genel Başkanı
48. Dönem Oyun Başkanı
iyi öyle gör sen yaşlılığına veriyorum cansın 😂😂 ablam kızıyor ben gidiyorum
Ablan ne derse güzel der sen sözünü dinle kızdırma büyük başkanı selam olsun ona da .
Ha birde bir gece ansızın dedim ya o gece bu gece olabilir sabaha bir bakmışsın abilerin geçmiş olur sizi 😀

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Ablan ne derse güzel der sen sözünü dinle kızdırma büyük başkanı selam olsun ona da .
Ha birde bir gece ansızın dedim ya o gece bu gece olabilir sabaha bir bakmışsın abilerin geçmiş olur sizi 😀
demirbaş başkanın olarak bana selam yok mu ben senin hâlâ demirbaş başkanınım hâlâ sözümden çıkamazsın 😂😂 geçebilen buyursun geçsin :)

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
demirbaş başkanın olarak bana selam yok mu ben senin hâlâ demirbaş başkanınım hâlâ sözümden çıkamazsın 😂😂 geçebilen buyursun geçsin :)
Demirbaşsin tabi sana da selamlar amma ve lakin o Göktürk de kaldı burası Asil Türk genco Burada ki demirbaşları bir görsen 30 kişi kök söktürüyor herkese adeta nal toplatıyorlar .
#Bir gece ansızın diyorum ve şimdilik inzivaya çekiliyorum.Bekle ve gör.Geliyor gelmekte olan.
Gelen biziz korkmayin yabancı değil HAYİN hiç değil Asil Türk ün ayak sesleri bunlar .

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Demirbaşsin tabi sana da selamlar amma ve lakin o Göktürk de kaldı burası Asil Türk genco Burada ki demirbaşları bir görsen 30 kişi kök söktürüyor herkese adeta nal toplanıyorlar .
#Bir gece ansızın diyorum ve şimdilik inzivaya çekiliyorum.Bekle ve gör.Geliyor gelmekte olan.
Gelen biziz korkmayin yabancı değil HAYİN hiç değil Asil Türk ün ayak sesleri bunlar .
gel babacım gel gelme diyen mi var önünü göremezsen de beni çağır yardım ederiz Uhud savaşına mı gidiyosun sanki gördük seçimlerde kim geliyor kim gidiyor he bide komutanlığın hayırlı olsun ben de gkk olursam senle bir darbe yapalım 😂

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Demirbaşsin tabi sana da selamlar amma ve lakin o Göktürk de kaldı burası Asil Türk genco Burada ki demirbaşları bir görsen 30 kişi kök söktürüyor herkese adeta nal toplatıyorlar .
valla bak yiğidi öldür hakkını yeme derler ya harbiden siz de olmasanız karşıdan biriyle rekabet edemicez o konuda sözüm yok böyle devam

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
gel babacım gel gelme diyen mi var önünü göremezsen de beni çağır yardım ederiz Uhud savaşına mı gidiyosun sanki gördük seçimlerde kim geliyor kim gidiyor he bide komutanlığın hayırlı olsun ben de gkk olursam senle bir darbe yapalım 😂
Darbe işine bir el atacam sen merak etme Büyük başkan vaad etmisti komutanlığı ama DİRİLİŞ ittifakı dostlar sağolsun beni öne sürdüler.Secimlerde de karşınızda 3 partili bir ittifak var bu ne korkudur ki kurduğunuz ittifakın partilerini sayamaz olduk .Korkmayın bu kadar Genco sonuçta bir oyun bu kadar korku dahi yeter sana.İddiali konuşmayı severim yaparım dediğimide yaparım yanliz ben 30 kişi ile nereden nereye geldik onu söylüyorum sen lafı kulağının arkasindan dinliyorsun be Genco ama olsun seni de yola getireceğim evelallah unutma hala abinim lafımın bir tesiri olacak sende sözümden çıkma sen yine de benim buralar karışacak vaziyet alın.
@Kadir Aydın @AG34 başkanlarım votika ile eriği hazır edin siz gerisi bende 💪💪💪😀😀

S

S E M İ H

Ziyaretçi
Darbe işine bir el atacam sen merak etme Büyük başkan vaad etmisti komutanlığı ama DİRİLİŞ ittifakı dostlar sağolsun beni öne sürdüler.Secimlerde de karşınızda 3 partili bir ittifak var bu ne korkudur ki kurduğunuz ittifakın partilerini sayamaz olduk .Korkmayın bu kadar Genco sonuçta bir oyun bu kadar korku dahi yeter sana.İddiali konuşmayı severim yaparım dediğimide yaparım yanliz ben 30 kişi ile nereden nereye geldik onu söylüyorum sen lafı kulağının arkasindan dinliyorsun be Genco ama olsun seni de yola getireceğim evelallah unutma hala abinim lafımın bir tesiri olacak sende sözümden çıkma sen yine de benim buralar karışacak vaziyet alın.
@Kadir Aydın @AG34 başkanlarım votika ile eriği hazır edin siz gerisi bende 💪💪💪😀😀
forumdaki arkadaşlar kusura bakmayın ihtiyar abimin kafası gidip geliyor üst üste 8 seçim kaybettiğini unuttu maalesef

S

S E M İ H

Ziyaretçi
beni de yola getirecekmiş 😂😂 parti yönetmeyi benden öğrendin sen ne çabuk unuttun o günleri

Coşkun Karaosmanoğlu

48. Dönem Oyun Başkanı
forumdaki arkadaşlar kusura bakmayın ihtiyar abimin kafası gidip geliyor üst üste 8 seçim kaybettiğini unuttu maalesef
Evet Göktürk u sayarsak 8 seçim kaynetmisizdir ben ittifaka dahil olalı bu kaçıncı seçim Genco bı sayarsan iyi olur kendi kendini rezil ediyirsun 8 seçim diyerek bak daha geçen ay Göktürkdeydim ya ben kimin aklı gidip geliyor şekerim bı baksana 😀😀alem adamsın ya