B
bilgem göktürk
Ziyaretçi
Bugun hic kavga edesimiz yokmus bunuda becermedik.Tartışma bu kadardı galiba
Bugun hic kavga edesimiz yokmus bunuda becermedik.Tartışma bu kadardı galiba
e anlatsana bilgem bu aralar kimi satmayı veya kuyusunu kazmayı planlıyorsunBugun hic kavga edesimiz yokmus bunuda becermedik.
Valla senden baslicaktim ama tam net kizamiyom sana bir gun kizarsam tam olarak baslarim diye dusunuyorum. Benim pek kimseyi sattigim gorulememistir. E yahu siyaset oyunundayiz kuyuda kazmayakmi .e anlatsana bilgem bu aralar kimi satmayı veya kuyusunu kazmayı planlıyorsun
e birazda biz yapalım o zaman bakalım neler çıkacak toprak altındanValla senden baslicaktim ama tam net kizamiyom sana bir gun kizarsam tam olarak baslarim diye dusunuyorum. Benim pek kimseyi sattigim gorulememistir. E yahu siyaset oyunundayiz kuyuda kazmayakmi .
Ben engel oldum Efe kardeşime elleme dedimValla senden baslicaktim ama tam net kizamiyom sana bir gun kizarsam tam olarak baslarim diye dusunuyorum. Benim pek kimseyi sattigim gorulememistir. E yahu siyaset oyunundayiz kuyuda kazmayakmi .
halı yıkamaya devam sadoBen engel oldum Efe kardeşime elleme dedim
Şuan bulaşıkları yıkıyorum napalım evlilik zor iş kardeşimhalı yıkamaya devam sado
Şuan bulaşıkları yıkıyorum napalım evlilik zor iş kardeşim
İki meslek zor be
bilgeme sormak lazım 2 meslekİki meslek zor be
Yap yap . Allah kerim ne cikarsa bahtimzae birazda biz yapalım o zaman bakalım neler çıkacak toprak altından
Bunun bir versiyonu daha vardı:Burada ne oldu ne yaşandı anlamadım, açılan konuya bakıyorum, konuşulanlara bakıyorum birbirinden bağımsız olay. Saafi bir rüzgar havası olmuş. Bu durumu görünce aklıma şu şiir geldi.
Bahçelerde domates
Bu ne güzel elma
Ben annemi özledim
Yaşasın 23 Nisan.
Ayni böyle gelişmis herşey
Burası artık eylenceli deyil
Burada ne oldu ne yaşandı anlamadım, açılan konuya bakıyorum, konuşulanlara bakıyorum birbirinden bağımsız olay. Saafi bir rüzgar havası olmuş. Bu durumu görünce aklıma şu şiir geldi.
Bahçelerde domates
Bu ne güzel elma
Ben annemi özledim
Yaşasın 23 Nisan.
Ayni böyle gelişmis herşey
Bunun bir versiyonu daha vardı:
Tavuklar çiçek açmış ellerinde poğaça
Madem yüzme bilmiyordun niye çıktın ağaca
Alakaya maydonoz, bu ne biçim lacivert
Ben seni çok özledim, Yaşasın Cumhuriyet!
bana mı diyosun abisi kaçak göçek diyip isim vermedenMalum şahıs her yerdesin maaşallah da bir beni cekemiyorsun arkadaş varmı derdin zorun gel hele er meydanına böyle kaçak dövüş olmaz neyse derdin halledelim abisi
Bak nasılda biliyor kendini abisi her zaman muhalefet olunmaz bazende gülmek eğlenmek gerekir sıkma kasma kendini senin konuna yorum da yapmadım Büyük başkanin konusu burası ya mizah amaçlı mizah herşeyi ciddiye alacak kuseceksen oynamayalim bu oyunu ver misketletimi mızıkacık yapmabana mı diyosun abisi kaçak göçek diyip isim vermeden