Bu bir kural değil, geri dönüş şartlarını ana konu da söyledik ve karşıladı.Geri dönen kişi özür dileyecekse sevim aydına bir özür bekliyoruz sizin de dediğiniz gibi.
İlgili kişiye yeşil taşı gönderildi.
Bu bir tavsiye.
Bu bir kural değil, geri dönüş şartlarını ana konu da söyledik ve karşıladı.Geri dönen kişi özür dileyecekse sevim aydına bir özür bekliyoruz sizin de dediğiniz gibi.
1 senedir ortak grubumuz var dost kardeş gibi sohbet ediliyor yol yapılmıyorNasılda yolunu hazırlıyor hemen. Abim falan dkdksksks
Ha yani ortak hareket ediyorruz diyorsun?1 senedir ortak grubumuz var dost kardeş gibi sohbet ediliyor yol yapılmıyor
Ben kimseyle hareket etmem oyuna dönmüyorlar sürekli dön dememe rağmen ki seni ilgilendirmez benim ne yaptığımız işine bakHa yani ortak hareket ediyorruz diyorsun?
Oyuna dönme kuralari beli zaten ister dönerler ister dönmezlerBen kimseyle hareket etmem oyuna dönmüyorlar sürekli dön dememe rağmen ki seni ilgilendirmez benim ne yaptığımız işine bak
Onlar da kardeşimiz eski günleri ne çabuk unuttunOyuna dönme kuralari beli zaten ister dönerler ister dönmezler
Birşey demedim yahu.1 senedir ortak grubumuz var dost kardeş gibi sohbet ediliyor yol yapılmıyor
Eski günler unudulmaz amma ve lakin bənim onlarda bir ilişkim yok oyuna dönmeleri dönmemleri bənim umurumda bile diyil Ha siz ortak hareket etmenizde umurumda dil Bana ne yahuOnlar da kardeşimiz eski günleri ne çabuk unuttun
Ozi, kavga etme kimseyle ban yiyip duruyorsun. Yılda 365 gün var 360 gün banlısın bıktım sendenOnlar da kardeşimiz eski günleri ne çabuk unuttun
Çıktı mapustan bakalım kaç gün dışarı takılacakOzi, kavga etme kimseyle ban yiyip duruyorsun. Yılda 365 gün var 360 gün banlısın bıktım senden
Birazdan yer banı. 3 ayÇıktı mapustan bakalım kaç gün dışarı takılacak![]()
buna da cevap verir misin @BaşkanOnline@BaşkanOnline çok güzel açıklama teşekkür ederim sizden tek bir sorum olucak bir insan bir oyuncu bir kişi nasıl oluyorda silinen üyeden tekrar kendi ana hesabı gibi gelip devam edebiliyor bu oyuna biz boşuna mı yeni hesaplar açtık?
Ha imdi geri dönüş yapan arkadaşlar.eski ban yediyi hesaplarla döne bilicek ss MI. Aldı biri yoksa banami öyle geldi@BaşkanOnline çok güzel açıklama teşekkür ederim sizden tek bir sorum olucak bir insan bir oyuncu bir kişi nasıl oluyorda silinen üyeden tekrar kendi ana hesabı gibi gelip devam edebiliyor bu oyuna biz boşuna mı yeni hesaplar açtık?
Paşaya selam söyle sizin partidekiO dönemin şartları onu gerektirdi onu yaptık bunu sen ve bir kaç kişide biliyordu ama anlamak istemediniz
Sen de diğer paşalarına selam söyle Cemcim. SeviliyorsunPaşaya selam söyle sizin partideki
Sende abimSen de diğer paşalarına selam söyle Cemcim. Seviliyorsun![]()
Silinen üyeler geri dönüşünde oyun parası ve yeşil taşı sıfırlanmıs şekilde dönüyor.afına kanka ben bu oyuna 737738483848 kere geri dönüyorum ben gibi kaç kişi var silinen üye nasıl tekrar ana hesabıyla dönebilir ben bunun açıklamasını bekliyorum.
Dükkanları şirketleri de sıfırlanıyor mu hocamSilinen üyeler geri dönüşünde oyun parası ve yeşil taşı sıfırlanmıs şekilde dönüyor.
Kredi borcları bile sıfırlanıyorDükkanları şirketleri de sıfırlanıyor mu hocam
Sıfırlanmıyor, satın alınan öğe olarak değerlendriliyor.Dükkanları şirketleri de sıfırlanıyor mu hocam