Hayirli olsun baskanim . Etik bir yaris degildi.ama.olsun akliniza saglik.

Kim sana söz verdi anlamdik gitiBana söz verilip sonrası başkasını seçmesi beni hem haksızlığa sürüklüyor hemde beni enayi yerine konuluyor ben garet göster ne fayda hakım yenildikten sonra Afiyet Olsun Altın ok
Bak aday olmak için önce sıralamaya girmen lazım ki giremedin sana verilen bi söz varsada hakkını vermen lazımdı bu seçim tek bir katsayı bile kasmadın ne emeği ne gayretinde bahsediyorsun sen önce hak et ondan sonra hakkım yenildi deSöz verilmiyrcekti o zmn. Tamamı sen gözükme tamm biliyorum o çocuğu ama
Eneyi yerine konulup sonra geri doncem denilip 5 güne hayla cevap vermeyip köle gibi pirim kasıp oy toplayıp şadan soldan ayıp ya valla eski oyun daha iyidi hani ittifak kalktiydi haksızlık önüne geçildi ya lütfen puan sistemi istiyor herkes @BaşkanOnline
Hangi emek arkadaşım genel oyun sırlamasinda oldunmu vergi oyun başkanı olma şartlri varmyidi1400 oy hakkı var ya ben bişey demiyorum ne yaparsanız yapın bu saatten sonra oyunuda bırakacam emegimi elimden aldınız helal olsun aslan gibi afiyet olsun
Ben hazırdım 2 tane eğitim paketi alacaktım puanlarla yükseltecektim kendimi ama bu haksızlık sonrasıBak aday olmak için önce sıralamaya girmen lazım ki giremedin sana verilen bi söz varsada hakkını vermen lazımdı bu seçim tek bir katsayı bile kasmadın ne emeği ne gayretinde bahsediyorsun sen önce hak et ondan sonra hakkım yenildi de
?Hangi emek arkadaşım genel oyun sırlamasinda oldunmu vergi oyun başkanı olma şartlri varmyidi
Ben hazırdım 2 tane eğitim paketi alacaktım puanlarla yükseltecektim kendimi ama bu haksızlık sonrası
Ne zaman söz verdim. Seri tarih söyleSöz verilmiyrcekti o zmn. Tamamı sen gözükme tamm biliyorum o çocuğu ama
Eneyi yerine konulup sonra geri doncem denilip 5 güne hayla cevap vermeyip köle gibi pirim kasıp oy toplayıp şadan soldan ayıp ya valla eski oyun daha iyidi hani ittifak kalktiydi haksızlık önüne geçildi ya lütfen puan sistemi istiyor herkes @BaşkanOnline
Ajitasyon yapmayin benceBen hazırdım 2 tane eğitim paketi alacaktım puanlarla yükseltecektim kendimi ama bu haksızlık sonrası
Sen kuralari bilmiyorsun her haldeBen hazırdım 2 tane eğitim paketi alacaktım puanlarla yükseltecektim kendimi ama bu haksızlık sonrası
Bir önceki dönem girmen lazımdı ve sen sadece bir dönem ile ob hak edildiğini düşünüyorsan yanılıyorsun burda aylardır belkide yıllardır emek vermiş ama hala ob olmamış kişiler varBen hazırdım 2 tane eğitim paketi alacaktım puanlarla yükseltecektim kendimi ama bu haksızlık sonrası
İttifak senin makam sevdandan daha onemli kardesim
Biliyorum ben 4 yıl oynuyorum bu oyunu sen gelmeden ben ciraktimSen kuralari bilmiyorsun her halde
Burada bir haksizlik gözükmuyor bence karalama kampanyası yapmayın lütfen herkes sırayla oluyurBurda 53 kişi sizin haksiliginiza bakıyor utanilcagina hayla ustelestiriyorsunuz
Tabi siz haksızlık dah önemli hangi enayi avlasam hangi haksilik yapsam peşindesinizİttifak senin makam sevdandan daha onemli kardesim
Ekli dosyayı görüntüle VID-20250221-WA0046.mp4Burda 53 kişi sizin haksiliginiza bakıyor utanilcagina hayla ustelestiriyorsunuz
2021 burdayım tanıyorumBiliyorum ben 4 yıl oynuyorum bu oyunu sen gelmeden ben ciraktim
Oyunu uzun zamandır oynuyor olabilirsin ama anladığım kadarıyla sen bu oyundan hiçbir şeyi anlamamışsınBiliyorum ben 4 yıl oynuyorum bu oyunu sen gelmeden ben ciraktim
Söz diyorum 5 ay verildi ve hayla anlamadı pes ya bütün cümleleri yanlış okuyorsanız bu beni ilgilendirmezBurada bir haksizlik gözükmuyor bence karalama kampanyası yapmayın lütfen herkes sırayla oluyur