Savcim bi hukuksuzluk var altın oka kayyım istiyorlar bu işe bi el atKonuda ilgilenilecek durum bulamadım
Savcim bi hukuksuzluk var altın oka kayyım istiyorlar bu işe bi el atKonuda ilgilenilecek durum bulamadım
Kim bu oğuzhanOğuzhan parti gurubunda , Altın Ok hata yaptı, tüm vekilleri iptal olacak , bakanlık seçimlerini kazandık hayırlı olsun diyip ağzını ayırıyormuş.yarıldım ya
Ülker olan skskskKim bu oğuzhan![]()
Deme deme tebirkler yükselenOğuzhan parti gurubunda , Altın Ok hata yaptı, tüm vekilleri iptal olacak , bakanlık seçimlerini kazandık hayırlı olsun diyip ağzını ayırıyormuş.yarıldım ya
#OABİOYUNBAŞKANIOLSUNZamanında itiraz eden olmus mudur?
Konuda açıkça parti yöneticilerinin paylaşacağı belirtilmiştir.
Hatta şunu da ekleyim. Bizim listeyi ben hazirladim. Aktif olarak yönetici vasfım olmadığı için Zafer Baskana ulaşıp ona atmasını söyledim. Biz dikkat ediyorsak kurallara herkesin de uymasını bekleriz.
Yok yok ağustosa kadar olmasın sonrasına bakarız belki bir gün#OABİOYUNBAŞKANIOLSUN
Valla benlik bişey yok kanki verelim dıyosan verelim vekillikleriÜlker olan sksksk
Abi sıfır moralle kahkaha attım resmen. Allah da sizi güldürsün vallaOğuzhan parti gurubunda , Altın Ok hata yaptı, tüm vekilleri iptal olacak , bakanlık seçimlerini kazandık hayırlı olsun diyip ağzını ayırıyormuş.yarıldım ya
Hahsshsh aynen ışığı bitince benim görevde bittiEski dostum son gölgem![]()
Yok ya en son yemek yiyordu beni arayacaktı halen bekliyorum yarına kadar arar inşallahOğuzhan parti gurubunda , Altın Ok hata yaptı, tüm vekilleri iptal olacak , bakanlık seçimlerini kazandık hayırlı olsun diyip ağzını ayırıyormuş.yarıldım ya
Bir de Sinan'ın gölgesiyim diye de bir yazı görmüştüm yanlışmiyimEee sinan sizin kardeşinizdi. Parti başkanınız forumda dostluk naraları atıyordu
Uyardık seniHahsshsh aynen ışığı bitince benim görevde bitti![]()
Onun arada şarteller kapanıyor. Bazen biz hangi evrendeyiz diye sorular sorarsa iki tokat patlat gelir kendineYok ya en son yemek yiyordu beni arayacaktı halen bekliyorum yarına kadar arar inşallah
Ya sinanın kendi gölgesi bile onu istemiyor. Sevim dese ne olacakBir de Sinan'ın gölgesiyim diye de bir yazı görmüştüm yanlışmiyim![]()
Geçte olsa yaptım az anlayışlı olUyardık seni![]()
Sana birşey söyleyeceğim hatırlat banaOnun arada şarteller kapanıyor. Bazen biz hangi evrendeyiz diye sorular sorarsa iki tokat patlat gelir kendine![]()
Ne zaman hatırlatayım tam olarakSana birşey söyleyeceğim hatırlat bana
Ahahskdlfn beni çok kırdı harbiden beklemezdim neyse sağlık olsun. Başka oyunlarda sevimle aram yok beni istemez diyormuş onunda kalbi kırık demek ki fkckcllcYa sinanın kendi gölgesi bile onu istemiyor. Sevim dese ne olacak![]()
Dur yazayım şimdi konuyuNe zaman hatırlatayım tam olarak