Sen seri vergi kas kanka kxkclclcKonu nerden nereye evrilmiş yetişemiyorum![]()
Abooovvv sinanında mı gölgesi varmış oyundaBir de Sinan'ın gölgesiyim diye de bir yazı görmüştüm yanlışmiyim![]()
Akşamdan kalmadır o abisi kusuruna bakmaOğuzhan parti gurubunda , Altın Ok hata yaptı, tüm vekilleri iptal olacak , bakanlık seçimlerini kazandık hayırlı olsun diyip ağzını ayırıyormuş.yarıldım ya
Gölge değişimi oldu abiAbooovvv sinanında mı gölgesi varmış oyunda
Yok gölgeler birbirlerine kabus olamaya başlamış.Gölge değişimi oldu abi
Birinin gölgesi sönmüş ama abi. Diğerine geçiş yapılmışYok gölgeler birbirlerine kabus olamaya başlamış.
Var tabiAbooovvv sinanında mı gölgesi varmış oyunda
Yok ya sıkıldım eğlence arıyorum. Kadir başkan olur dedi artık sizde dahilsiniz dönüş yok fkflflfllclfYok gölgeler birbirlerine kabus olamaya başlamış.
Şimdi @KadirBey. Düşünsün ozaman tehlikenin öz evladısınYok ya sıkıldım eğlence arıyorum. Kadir başkan olur dedi artık sizde dahilsiniz dönüş yok fkflflfllclf
Benimde 2 tane gölgem var ama söylersem ban yerim muhtemelenAbooovvv sinanında mı gölgesi varmış oyunda
Sen bana kurban ol be xmlflflfşfŞimdi @KadirBey. Düşünsün ozaman tehlikenin öz evladısın![]()
Lutfen akbil degil tam akbilAkbil almaya abi![]()
Abi bu beni de cezbetti ya aylık 1000 lira gidiyor yol parası. Onun yerine paket basarımLutfen akbil degil tam akbil
Sende gel ne bekliyorsunAbi bu beni de cezbetti ya aylık 1000 lira gidiyor yol parası. Onun yerine paket basarım![]()
10.250 tl doğalgaz faturası gelmiş. Bunun 6000 tl sini devletimiz ödemiş. Geri kalan 4.250 tl si faturama yansımış.Abi bu beni de cezbetti ya aylık 1000 lira gidiyor yol parası. Onun yerine paket basarım![]()