Kurallara Aykırı Milletvekili Listesi İlanına İtiraz hk. (8 Kişi İçeride)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Açıkçası bizim partinin milletvekili listesini @ARDEN başkanım paylaşacaktı usulsüzlük olmasın diye ekonomiden sorumlu genel başkan yardımcısı iken görevden alıp parti sekreteri olarak atadım. Böyle bir ibare geçiyorsa ve ihlal varsa rakip ittifakın itiraz etmesi çok normal eminim ki diğer ittifakta itiraz ederdi bunun fırsatçılıkla alakası yok açık bir kapı olursa itiraz edilir en azından bir sonraki durum için bir öğreti olur neticede kural kuraldır. Tabi takdir yönetimin.

O A B İ

A D İ N🎗️UYANIŞ P. Genel Bşk 46.Dönem Meclis Bşk.
Vatandaş
Tebrik ediyorum çalışmalarınız için ama gereksiz bir konu üzerinden vurmaya çalıştınız olmaz sonuçta Berk'in başkan benim partimin aylardır yönetim ekibinden
Kankacim dediğim gibi kişisel bir konu değil bu. Vurmaya çalısmak da değil. Biz gördüğümüz şeyi ilan ederiz. Kararı yine oyun yönetimi degerlendirir verir.

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Reis sen en son öğretmen sınavı için veda etmiştin bizlere güzel güzel uğurlamıştık seni dayanamadın geldin demek 😀 Hayırlı cumalar olsun
Tam ittifak grubunda kadir başkanın yazdıklarına cevap veriyor bi makam birşey gördü yanlıyor demiştim altın oka geçmişsin hayırlı olsun

@KadirBey. Dikkat et eğitim paketi alacağım falan diyip limit isterse toplayıp gitme ihtimali var ama yine de verin başınızın gözünüzün sadakası olur 😂

Katliamm

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Biz Altin Ok olarak A D E N e destek vermistik yapilan bir hataydi oradada simdi burda laf atmak dogru değil bence @O A B İ bence sizinde burda hakkin yaninda durmaniz lazim

ARDEN

Üye
Vatandaş
Adı üstünde parti yöneticileri paylaşabilir kurala uymuyorsa bir daha bu durum yaşanmasın diye ceza gereklidir ceza verilmediyse aynı durumu her seçim yaşarız

Ekli dosyalar

• IMG_20250418_124528.jpg
    IMG_20250418_124528.jpg
    452.7 KB · Görüntüleme: 5

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Tebrik ediyorum çalışmalarınız için ama gereksiz bir konu üzerinden vurmaya çalıştınız olmaz sonuçta Berk'in başkan benim partimin aylardır yönetim ekibinden
Fakat oyunda sorumlulukları yok ona bakılırsa üye alım departmanım 13 kişi ama çoğunun davet atma veya onaylama yetkisi oyunda bulunmuyor. Arka planda herkes herşey olabilir ama önemli olan oyunda oyunun tanımladığı sorumlulukları yapıp yapamama durumu. Partiyi herhangi bir üye silemez, parti logosunu herhangi bir üye değişemez, parti listesini de yetkililer paylaşabilir. Herkes kafasına göre hareket edecekse yetki tanımlamaları neden var ?

O A B İ

Vatandaş
Biz Altin Ok olarak A D E N e destek vermistik yapilan bir hataydi oradada simdi burda laf atmak dogru değil bence @O A B İ bence sizinde burda hakkin yaninda durmaniz lazim
Neden hataydı başkanım? Bir ihanetimizi mi gördünüz pardon? Kurallar dahilinde tatlı tatlı rekabet ediyoruz problem nedir?

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Bravo partileriniz ve yöneticilerinin harıl harıl çalışıyor. Tebrik ederim sizleri. Bu çalışmaları seçimlerde de gösterin size zahmet 😃 Adin tutunmaya calısanlar ve yükselen

Katliamm

🇹🇷🇹🇷🇹🇷
Vatandaş
Neden hataydı başkanım? Bir ihanetimizi mi gördünüz pardon? Kurallar dahilinde tatlı tatlı rekabet ediyoruz problem nedir?
Yok önemli değil itirazini edersiniz ama centilmenlik beklerdim dedim burada hakkin yaninda olmanizi beklerdim 245 oyu bosuna almadik yani 😀😀

O A B İ

Vatandaş
Biz rakip araştırmayı, hatası varsa itiraz etmeyi her seçim yapıyoruz gençler. Bunu neden size ihanet etmişiz gibi algılıyorsunuz. Rekabeti artirmak için rakip olalım dedik. Centilmenlik sınırlarında rekabet ediyoruz. Kurala aykırı durum varken ama onlar sayesinde Ob kazandık diyerek söylemeyelim mi hatayı

Sevim AYDIN

Yükselen Gençlik ♾️
Vatandaş
Problem karşı hamlede bulunman ce haklı bir yer yakalaman.

Abuzeytte forumda yazdı ama istifa alanında istifa etmedi bu yüzden oyun başkanlığını kaybetti kural kuraldır demişti oyun yönetimi.
Burada da kural kural olmalı

KadirBey.

Altın Ok Bir Markadır
Yasaklı Üye
41. Dönem Oyun Başkanı
Biz rakip araştırmayı, hatası varsa itiraz etmeyi her seçim yapıyoruz gençler. Bunu neden size ihanet etmişiz gibi algılıyorsunuz. Rekabeti artirmak için rakip olalım dedik. Centilmenlik sınırlarında rekabet ediyoruz. Kurala aykırı durum varken ama onlar sayesinde Ob kazandık diyerek söylemeyelim mi hatayı
İhanetlik bir durum yok kankam. Rahat ol. Ben her zaman tiksiniyorum senden bilirsin 😄😄

orcunksp

Altın Ok 🇹🇷
Vatandaş
Tam ittifak grubunda kadir başkanın yazdıklarına cevap veriyor bi makam birşey gördü yanlıyor demiştim altın oka geçmişsin hayırlı olsun

@KadirBey. Dikkat et eğitim paketi alacağım falan diyip limit isterse toplayıp gitme ihtimali var ama yine de verin başınızın gözünüzün sadakası olur 😂
Şöyleki;
sıkılmadınızmı artık bu muhabbetten.Yada gerekli reaksiyonu alamamaktan mı bu kadar uzattınız lütfen sakin olunuz.Makam veya mevki derdinde olmadığımı @KadirBey. Bilir.
Ayrıca eğitim paketi almak mı kaldı allasen 😀
Dipnot: (Sağda solda sadakamız olsun diyorsunuz. Ama heryerde yazıp yazıp duruyorsunuz. Sadaka da bir ibadet biçimidir. İbadetin gizli olanı makbuldür.) Sanırım çok içerlediniz bu olaya 😀İyi oyunlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...